Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme GT Review: Πραγματικό Flagship Killer

Realme GT Review: Πραγματικό Flagship Killer

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Όπως ήδη αναφέραμε, η οθόνη του Realme GT έχει μικρότερο μέγεθος στις 6.43 ίντσες, με το πλεονέκτημα στις μαζεμένες συνολικές διαστάσεις που αυτό προσφέρει.

Όμως είναι ένα τεχνικά εντυπωσιακό SUPER AMOLED Panel, με όλες τις σωστές επιλογες που το κάνουν κορυφαίο σε απόδοση και λογικό σε κόστος. Έτσι η ονομαστική ανάλυση της οθόνης είναι στα 2400×1080 pixels, που είναι εκτός από απόλυτα ικανοποιητική θεωρητικά, και λογική σε μια οθόνη με αυτό το μέγεθος.

Ο ρυθμός ανανέωσης έχει «ανέβει» στα 120Hz, όπου και πρέπει να είναι σε ένα High end smartphone. Μάλιστα το Realme GT προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές για την προσαρμογή του ανάλογα με τις συνθήκες. Η αυτόματη προσαρμογή αναγνωρίζει την εφαρμογή, και περιορίζει τον ρυθμό στα 60Hz εκεί που δεν έχει… νόημα όπως στην προβολή ενός Video.

Χρωματικά τώρα, η Realme θεωρεί ότι ο ιδιοκτήτης του Smartphone πρέπει να έχει διαθέσιμες όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές προκειμένου να «φέρει» την οθόνη στα μέτρα του. Έτσι μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια έντονη χρωματική απόδοση, μια πιο «ευγενική» όπως περιγράφεται στις ρυθμίσεις και μια ακόμα Τρίτη επιλογή για όσο το δυνατόν πιο ζωντανά χρώματα.

Όμως οι διαθέσιμες επιλογές δεν τελειώνουν εκεί, και το Realme GT έχει μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες και χρήσιμες δυνατότητες. Η επιλογή βελτίωσης της ευκρίνειας ενός βίντεο είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όπως και αυτή για την αύξηση της φωτεινότητας στο μέγιστο για την προβολή HDR περιεχομένου.

Αισθητήρας αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό της οθόνης του Realme GT βρίσκεται και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, που για μια ακόμα φορά είναι οπτικής τεχνολογίας. Η τοποθέτηση του έχει γίνει ίσως λίγο πιο χαμηλά από το ιδανικό, όμως είναι λιγότερο ενοχλητικό αυτό κυρίως λόγω των περιορισμένων διαστασεων του Smartphone.

Η Realme είναι ίσως η μοναδική εταιρεία που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι ένας αισθητήρας οπτικής τεχνολογίας αυτού του είδους, μπορεί να είναι και πολύ γρήγορος αλλά και αξιόπιστος στο να αναγνωρίζει παντα σωστά το αποτύπωμα μας.

Η ταχύτητα με την οποια ξεκλειδώνει το Realme GT αλλά και ενεργοποιεί την οθόνη του προκειμένου να είναι πραγματικά έτοιμο για χρήση, είναι εντυπωσιακή, ακόμα και σε σύγκριση με σημαντικά ακριβότερα Smartphones άλλων εταιρειών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights