Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Watch 3: Διαφορετικό αλλά το ίδιο ικανό

Huawei Watch 3: Διαφορετικό αλλά το ίδιο ικανό

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Huawei Watch 3 Pro, είναι το κορυφαίο Smartwatch της εταιρείας, με μοναδικές δυνατότητες και κατασκευή από υλικά που ξεχωρίζουν. Το Watch 3 με τη σειρά του, είναι το Smartwatch που διατηρεί όλες τις δυνατότητες, σε μικρότερο μέγεθος για όσους αναζητούν μια πιο “καθημερινή” λύση χωρίς να θυσιάσουν κάτι. Διατηρεί το νέο Harmony OS λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσει η ίδια η Huawei, με την δυνατότητα εγκατάστασης επιπλέον εφαρμογών.

Έχει και αυτό eSIM, προκειμένου να έχει αυτόνομα πρόσβαση σε 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Στο συγκεκριμένο “σχεδόν” unboxing video, γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά το Huawei Watch 3, προκειμένου να δούμε τις διαφορές του από την Pro έκδοση. Το μικρότερο μέγεθος είναι πιθανόν προτιμότερο για ένα μέρος του αγοραστικού κοινού, ενώ έρχεται προφανώς και με χαμηλότερη τιμή πώλησης. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες και την προσοχή στην λεπτομέρεια του “μεγαλύτερου αδερφού” του.

Η έξυπνη συνεχόμενη μέτρηση καρδιακών παλμών, περιεκτικότητας του αίματος σε οξυγόνο, συνδυάζονται πλέον με πιο αποδοτικό τρόπο με την παρακολούθηση του ύπνου μας, μέσω του TrueSleep 2.0 για να έχουμε μια πιο αναλυτική εικόνα της ξεκούρασης μας. Φυσικά έχει την δυνατότητα να καταγράφει εντυπωσιακά πολλά είδη άθλησης και να παρουσιάζει αυτόνομα πλέον μια αναλυτική εικόνα για την αποδοτικότητα αυτής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights