Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Watch 3 Pro Review: Πολυτέλεια και μοναδικές ικανότητες

Huawei Watch 3 Pro Review: Πολυτέλεια και μοναδικές ικανότητες

απο Kostas Gliatiotis

Η νέα και μεγαλύτερη οθόνη.

Το Watch 3 Pro έχει μια σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη στις 1.43 ίντσες. Ακόμα και αν σαν… νούμερο η διαφορά φαίνεται μικρή σε σύγκριση με την οθόνη ενός GT 2 Pro στις 1.39 ίντσες, επειδή είναι ένα … ρολόι, η διαφορά στο χέρι είναι άμεσα αισθητή. Προφανώς και για κάποιους το μεγαλύτερο μέγεθος δεν είναι απαραίτητα το ζητούμενο, έχει όμως το πλεονέκτημα της πιο άνετης χρήσης.

Αυτό όμως που κάνει για μια ακόμα φορά την οθόνη του Watch 3 Pro να ξεχωρίζει, είναι η υψηλότερη ονομαστική της ανάλυση. Στα 466×466 pixels, προσφέρει μια λεπτομέρεια απεικόνισης στα 326 pixel ανά ίντσα, που είναι εντυπωσιακά υψηλότερη από το συνηθισμένο σε ένα Smartwatch ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Όσο και αν δεν φαίνεται άμεσα σημαντικό αυτό, έχει μεγάλη διαφορά στην πράξη, στο πόσο λεπτομερή φαίνονται τα…. πάντα στην οθόνη αυτή. Από ένα καλά σχεδιασμένο Watchface μέχρι οι γραμματοσειρές, έχουν μια λεπτομέρεια που θα ζήλευαν πολλά Smartphones.

Τέλος, η οθόνη του Watch 3 Pro είναι και ιδιαίτερα αν όχι εντυπωσιακά, φωτεινή. Η εταιρεία δηλώνει έως και 1.000nits φωτεινότητας, και στην πράξη το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο. Η οθόνη είναι πραγματικά φωτεινή, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες και ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου.

Εδώ η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποια… παραχώρηση, και το Watch 3 Pro έχει αισθητήρα που αναγνωρίζει τις συνθήκες γύρω του και μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τον φωτισμό αυτό προκειμένου να εξοικονομεί ενέργεια όταν δεν είναι απαραίτητο να είναι τόσο υψηλός.

To νέο λειτουργικό σύστημα.

Ακόμα και αν η έμφαση στις δυνατότητες του Watch 3 Pro δεν «αποδίδεται» άμεσα στο νέο λειτουργικό του σύστημα, δεν γίνεται να μην αναφερθεί καποιος σε αυτό, και να αναγνωρίσει τα πλεονεκτήματα και τις επιπλέον … ελευθερίες που προσφέρει.

Αρχικά, πρόκειται για μια έκδοση του Harmony OS σχεδιασμένη αποκλειστικά για Smartwatch, και τις ιδιαιτερότητες που αυτά έχουν στο πως πρέπει το λειτουργικό σύστημα να ταιριάζει στο Hardware και τις δυνατότητες του.

Σε μια εποχή που μέχρι και σήμερα, το WearOS της Google δεν έχει φτάσει στο σημείο που πρέπει ώστε να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και ενοχλητικές καθυστερήσεις, είναι εντυπωσιακό το πως η πρώτη έκδοση του Harmony OS για ένα ρολόι καταφέρνει να είναι τόσο… καλύτερη.

Το Watch 3 Pro μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς καμία ενοχλητική καθυστέρηση, κάτι που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι όλες οι δυνατότητες του είναι πλέον στην ουσία μια ξεχωριστή εφαρμογή.

Η μέτρηση καρδιακών παλμών, η παρακολούθηση της θερμοκρασίας του δέρματος μας (περισσότερα στην… συνέχεια) είναι μια ξεχωριστή εφαρμογή το καθένα. Αυτό έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, με το βασικότερο από αυτά να είναι ότι μπορούν να προστεθούν επιπλέον δυνατότητες πιο άμεσα μέσω του App Gallery χωρίς να περιμένει κάποιος μια συνολική αναβάθμιση λογισμικού για το Watch 3 Pro.

Το Smartwatch έχει όμως άμεση πρόσβαση στο App Gallery, μια δυνατότητα που του προσφέρει όπως είναι αναμενόμενο την ικανότητα να εγκαταστήσει επιπλέον εφαρμογές. Η λίστα με τις εφαρμογές αυτές, μεγαλώνει συνεχώς και η εταιρεία έχει δεσμευθεί ότι θα υποστηρίξει τους Developers που θέλουν να φέρουν τις εφαρμογές τους στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Η ευκολία και η ελευθερία που δίνει η εγκατάσταση εφαρμογών, χωρίς τους περιορισμούς άλλων αντίστοιχων λύσεων του ανταγωνισμού είναι πολύ σημαντική. Η δημιουργία μιας Streaming εφαρμογής μουσικής είναι ιδιαίτερα απλή, και μέχρι την κυκλοφορία του Watch 3 Pro στην αγορά, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, θα είναι διαθέσιμες πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Tidal και το Deezer.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights