Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ηρθε η ώρα της κλήρωσης! Galaxy S21+ Giveaway

Ηρθε η ώρα της κλήρωσης! Galaxy S21+ Giveaway

απο Kostas Gliatiotis

Η ώρα ήρθε, η κλήρωση έγινε και ένας τυχερός/τυχερή έχει κερδίσει το Galaxy S21 Plus προσφορά της Samsung Electronics Hellas. Η κλήρωση έγινε σήμερα 1 Αυγούστου, προκειμένου να έχουν όλοι δυνατότητα συμμετοχής μέχρι και το τέλος της 31ης Ιουλίου στις 12 το βράδυ που έληγε η περίοδος συμμετοχής στο διαγωνισμό. Τα σχόλια στο βίντεο του Giveaway έχουν πλέον απενεργοποιηθεί για προφανής λόγους.

Να θυμίσω για μια ακόμα φορά, ότι η αποστολή του Galaxy S21 Plus θα γίνει εντελώς δωρεάν σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή της Κύπρου βρίσκεται ο νικητής/νικήτρια. Να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην κλήρωση, φυσικά όλους όσους έχουν κάνει μέχρι σήμερα εγγραφή στο κανάλι και να ευχηθώ σε όλους ένα καλό καλοκαίρι !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights