Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A52S 5G: Περιορισμένες αλλαγές

Samsung Galaxy A52S 5G: Περιορισμένες αλλαγές

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy A52S 5G αποτελεί την νεότερη και θεωρητικά καλύτερη πρόταση της εταιρείας, στην σειρά που την «εκφράζει» στην μεσαία κατηγορία τιμής. Ακόμα και αν κάποια μοντέλα όπως το Galaxy A72 είναι ακριβότερα από το ιδανικό, η σειρά Galaxy A 2021 αποτελεί για την εταιρεία μια σημαντική βελτίωση στο σύνολο της. Το νεότερο Galaxy A52S έρχεται με τον ισχυρότερο Snapdragon 778G επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, προφανώς με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, και πρακτικά καμία άλλη ουσιαστική αλλαγή.

Ειδικά σε σύγκριση με το «απλό» Galaxy A52 5G, ο νεότερος επεξεργαστής αποτελεί την μοναδική διαφορά, αφού η AMOLED οθόνη των 6.5 ιντσών, παραμένει ακριβώς η ίδια και στα δύο μοντέλα, με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Για μια ακόμα φορά όμως, οι κάμερες του Galaxy A52S ξεχωρίζουν, κυρίως η βασική από αυτές. Η ονομαστική ανάλυση στα 64mp δεν αποτελεί κάτι το ξεχωριστό, έχει όμως OIS που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση της ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ακόμα και η κάμερα με τον Ultrawide φακό, έχει υψηλότερη ανάλυση από το συνηθισμένο, στα 12mp. Η κάμερα με τον Macro φακό, για φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση, έχει ικανοποιητική ανάλυση στα 5mp της λείπει όμως και πάλι το Auto focus, με αποτέλεσμα να περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένη απόσταση.

Η μπαταρία τώρα, στο εσωτερικό του νέου Smartphone της εταιρείας, έχει και πάλι χωρητικότητα 4.500mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 25W. Ο ισχυρότερος επεξεργαστής στο εσωτερικό του Galaxy A52S 5G έχει ελάχιστα υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας, και μεταξύ άλλων, σε μερικές ημέρες από σήμερα στο αναλυτικό Review του θα δούμε αν αυτό έχει κάποια σημαντική επίπτωση στην απόδοση της μπαταρίας.

Tέλος, η βασική του έκδοση που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights