Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi 11 Lite 5G NE vs Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Xiaomi 11 Lite 5G NE vs Xiaomi Mi 11 Lite 5G

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xiaomi 11 Lite 5G NE και το Xiaomi Mi 11 Lite 5G είναι δύο εντυπωσιακά παρόμοια Smartphones. Έχουν ακριβώς την ίδια οθόνη, πρακτικά τις ίδιες κάμερες και εξωτερική κατασκευή, και η μοναδική ουσιαστική διαφορά είναι ο επεξεργαστής στο εσωτερικό τους. Ο Snapdragon 778G του Xiaomi 11 Lite 5G NE είναι ελάχιστα διαφορετικός από τον Snapdragon 780G του Mi 11 Lite 5G. Η Adreno 642L GPU έχει περίπου 10% διαφορά στην απόδοση της, χωρίς όμως αντίστοιχα κάποια διαφορά στην επεξεργαστική ισχύ.

Η μπαταρία είναι ακριβώς ίδια στα δύο Smartphones, με χωρητικότητα 4.300mAh και φορτίζουν ικανοποιητικά γρήγορα με 33W. Τυπικά, το Xiaomi Mi 11 Lite 5G είναι οικονομικότερο για όσο ακόμα υπάρχει διαθέσιμο επίσημα στη χώρα μας, αφού η έλλειψη επεξεργαστών είναι αυτή που οδήγησε την εταιρεία στην δημιουργία του 11 Lite 5G NE.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi Mi 11 Lite 5G Review

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights