Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S21 FE 5G video Review: Ακόμα καλύτερο

Samsung Galaxy S21 FE 5G video Review: Ακόμα καλύτερο

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Galaxy S21 FE 5G είναι το επόμενο μοντέλο της Samsung στην οικονομικότερη θεωρητικά έκδοση της κορυφαίας σειράς της, και αυτό είναι το αναλυτικό του review. Παραδοσιακά, έρχεται με χαμηλότερη τιμή πώλησης, από το Galaxy S21 και το Galaxy S21 Plus. Πλέον έρχεται επίσημα στη χώρα μας σε μια μόνο έκδοση. με υποστηριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, και τον Snapdragon 888 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του.

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγες σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, το Galaxy S20 FE, είναι ότι η Dynamic Amoled 2X οθόνη στο νέο μοντέλο, είναι τεχνικά ίδια με αυτή των ακριβότερων της σειράς. Έχει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz που όμως δεν προσαρμόζεται δυναμικά ανάλογα με τις συνθήκες, έρχεται όμως με εντυπωσιακά επίπεδα φωτισμού και την χρωματική απόδοση που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία.

Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του Galaxy S21 FE 5G δεν εντυπωσιάζουν με την ονομαστική τους ανάλυση, έχουν όμως ιδιαίτερα καλή απόδοση στην πράξη. Η βασική είναι στα 12mp, με Dual Pixel Auto focus, τον IMX555 αισθητήρα της Sony με μεγάλο φυσικό μέγεθος στο 1/1,76″ και φυσικά OIS. Η Ultrawide κάμερα είναι επίσης στα 12mp, και αυτή με τον τηλεφακό και το 3X Οπτικό zoom, έχει ανάλυση 8mp και ένα μεγάλο φυσικό μέγεθος για αισθητήρα αυτου του είδους.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του Galaxy S21 FE 5G έχει χωρητικότητα 4.500mAh, είναι μεγαλύτερη από αυτή του “απλού” S21, συνεχίζει όμως δυστυχώς η Samsung να θεωρεί ταχεία φόρτιση τα 25W. Η βασική έκδοση του Smartphone θα έρθει επίσημα στη χώρα μας με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights