Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy S21 FE vs Galaxy S20 FE: Το παλιό και το νέο

Galaxy S21 FE vs Galaxy S20 FE: Το παλιό και το νέο

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Galaxy S21 FE 5G της Samsung, είναι ο αντικαταστάτης του αρκετά επιτυχημένου Galaxy S20 FE της εταιρείας. Έρχεται με αναμενόμενες βελτιώσεις όπως ο νεότερος και ισχυρότερος Snapdragon 888 επεξεργαστής στο εσωτερικό του, μια σημαντικά πιο φωτεινή και ζωντανή Dynamic AMOLED 2X οθόνη, και βελτιωμένη σε επίπεδο λογισμικού απόδοση από τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του.

Παρότι τυπικά και τα δύο Smartphones δεν είναι Premium και… High end, η βασική τους κάμερα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και τον ίδιο IMX555 αισθητήρα όπως σημαντικά ακριβότερα Smartphones που δίνξουν υπερβολικές υποσχέσεις, όπως τα Xperia 1 iii και Xperia 5 iii της Sony Mobile. Μάλιστα η απόδοση της είναι το ίδιο καλή και εδώ το Galaxy S21 FE προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το διαφορετικό Hardware στο εσωτερικό του προκειμένου να πετύχει ένα λίγο διαφορετικό αποτέλεσμα. Αντίστοιχα και οι άλλες δύο κάμερες στο πίσω μέρος των δύο Smartphones είναι τεχνικά ίδιες, με μια να έχει ultra wide φακό στα 12mp και μια με 3Χ οπτικό zoom και ανάλυση 8mp.

Αντίστοιχα και η μπαταρία στο εσωτερικό τους έχει ακριβώς την ίδια χωρητικότητα στα 4.500mAh, και δυστυχώς το νεότερο μοντέλο δεν προσφέρει κάτι νέο και σε ότι αφορά την ταχύτητα φόρτισης που “περιορίζεται” και πάλι στα 25W. Τέλος, η βασική έκδοση του Galaxy S21 FE 5G έρχεται με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB RAM, ακριβώς όπως και το προηγούμενο μοντέλο δηλαδή, ενώ συνεχίζει να υπάρχει και σε μια πιο … δυσεύρετη έκδοση με 8GB και 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Galaxy S21 FE vs Galaxy S20 FE λοιπόν, και παραδοσιακά βλέπουμε κάθε μια από τις αλλαγές και βελτιώσεις που έχει κάνει η Samsung, όπως πάνρα αναλυτικά σε ένα μεγάλο σε διάρκεια βίντεο !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights