Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S22 Ultra Unboxing – First Look

Samsung Galaxy S22 Ultra Unboxing – First Look

απο Kostas Gliatiotis

Το Samsung Galaxy S22 Ultra είναι το νεότερο και καλύτερο Smartphone της εταιρείας, και αυτό είναι το Unboxing video του. Έρχεται με αρκετές ενδιαφέρουσες αλλαγές και βελτιώσεις σε σύγκριση με το έτσι και αλλιώς εντυπωσιακό Galaxy S21 Ultra. Η οθόνη του είναι ακόμα πιο φωτεινή, με την τεχνολογία Vision Booster να “φτάνει” τη φωτεινότητα στα 1.750nits όταν είναι απαραίτητο. Φυσικά είναι ένα Dynamic AMOLED 2X Panel, LTPO 2.0 τεχνολογίας, που μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος του Galaxy S22 Ultra έρχονται με περιορισμένες βελτιώσεις στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, όμως με συνολικά καλύτερη απόδοση. Η βασική από αυτές, διατηρεί την ανάλυση των 108mp με έναν νέο όμως αισθητηρα, που πλέον έχει και Dual Pixel autofocus για πρώτη φορά σε αισθητήρα αυτής της ανάλυσης. Το Nightography mode όπως το ονομάζει η εταιρεία, βγάζει ταυτόχρονα φωτογραφίες με Pixel Binning και στην πλήρη ανάλυση και τις συνδυάζει για ένα ακόμα καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Στο εσωτερικό του Galaxy S22 Ultra βρίσκεται ο Exynos 2200 επεξεργαστής που σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια η Samsung. Έρχεται με νέους πυρήνες επεξεργασίας, έναν κορυφαίο σε απόδοση Cortex X2 της ARM, τρεις Cortex A710 και τέσσερις μικρότερους αλλά σημαντικά ισχυρότερους πλέον Cortex A510. Υπάρχει υποστήριξη ARMv9 και στα τρία “σετ” πυρήνων, ενώ μέχρι τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία έχει προσέξει ιδιαίτερα την κατανάλωση ενέργειας και την παραγωγή θερμοκρασίας.

Περισσότερο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει όμως η νέα GPU στο εσωτερικό του Exynos 2200 που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Nvidia και την “πλατφόρμα” RDNA2. Η ονομασία της είναι Xclipse 920 (όχι ιδιαίτερα… εμπορική) και υποστηρίζει ray Tracing σε μορφή ειδικά σχεδιασμένη για Smartphones.

Τέλος, το Galaxy S22 Ultra βελτιώνει και τον ρυθμό φόρτισης αφού πλέον υποστηρίζει έως και 45W με τον κατάλληλο φορτιστή, που παραδοσιακά πλέον δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000mAh. To Smartphone θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις στη χώρα μας. Η βασική θα έρθει με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB RAM ενώ οι εκδόσεις με 256 και 512GB θα έχουν 12GB RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights