Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A53 5G : Το καλύτερο, βελτιώθηκε !

Samsung Galaxy A53 5G : Το καλύτερο, βελτιώθηκε !

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Galaxy A53 της Samsung είναι η καλύτερη πρόταση της εταιρείας στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής. Έρχεται σύντομα στην Ελληνική αγορά, και έχει ενδιαφέρουσες αλλαγές και βελτιώσεις σε σύγκριση με το έτσι και αλλιώς κορυφαίο μέχρι και σήμερα, Galaxy A52s. Συνεχίζει να έχει μια εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη στα 120Hz, έναν νέο Exynos 1200 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, με 5G υποστήριξη και μεγαλύτερη μπαταρία 5.000mAh.

Παρόλα αυτά, η Samsung συνεχίζει να θεωρεί τα 25W ικανοποιητικό ρυθμό φόρτισης για τις περισσότερες συσκευές της, αν και μέχρι ένα σημείο η εταιρεία θεωρεί σωστά ότι έχει επιπτώσεις στην διάρκεια ζωής της ο πιο “ελεγχόμενος” ρυθμός φόρτισης. Δυστυχώς το Galaxy A53 φαίνεται ότι ακολουθεί πλέον την λογική των ακριβότερων μοντέλων της εταιρείας και θα έρχεται και αυτό χωρίς φορτιστή στη συσκευασία του.

Η βασική του κάμερα παραμένει στα 64mp με έναν φακό που έχει OIS και όπως το Galaxy A52s και πάλι, προσφέρει εντυπωσιακά καλή απόδοση για την κατηγορία του Smartphone. Σύμφωνα με την Samsung έχει βελτιώθεί σημαντικά και το Night mode, με έως και 12 διαφορετικές συνεχόμενες λήψεις που συνδυάζονται σε μια φωτογραφία.

Η δεύτερη κάμερα του Galaxy A53 με τον Ultrawide φακό, ξεχωρίζει για μια ακόμα φορά με την υψηλότερη ανάλυση της στα 12mp που είναι πρακτικά 50% υψηλότερη από τις συσκευές της κατηγορίας αυτής που δυστυχώς μέχρι και σήμερα κατά κανόνα περιορίζονται στα 8mp. Τέλος, η τρίτη χρήσιμη macro κάμερα, έχει ανάλυση 5mp δυστυχώς όμως συνεχίζει να μην έχει Auto focus, κάτι που περιορίζει την χρήση της σε συγκεκριμένη απόσταση.

Τέλος, το Galaxy A53 έρχεται με πιστοποίηση για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ η κατασκευή του παρότι συνεχίζει να είναι εξ ολοκλήρου από πλαστικό, έχει ανανεωμένο σχεδιασμό και σημαντικά βελτιωμένη αίσθηση στο χέρι. Η βασική του έκδοση θα είναι διαθέσιμη με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου σε τιμή λίγο πάνω από 400 ευρώ που περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights