Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ iPhone SE 2022 Review: Για πολύ συγκεκριμένο κοινό

iPhone SE 2022 Review: Για πολύ συγκεκριμένο κοινό

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο iPhone SE 2022 από την Apple, είναι μια ακόμα έκδοση ενός γνώριμου και παλιού πλέον σχεδίου με αλλαγές που πλέον μας έχει συνηθίσει η εταιρεία και αυτό είναι το αναλυτικό του Review. Συνεχίζει να βασίζεται στον εξωτερικό σχεδιασμό του iPhone 8, με τα πλεονεκτήματα που έχει αυτό, όπως την κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλί, την αντοχή στο νερό και τη σκόνη και μια συνολική πολυτέλεια που δεν βρίσκει κανείς στην κατηγορία του.

Προφανώς έχει και πολύ συγκεκριμένα μειονεκτήματα, όπως η LCD οθόνη με το ενοχλητικά μικρό μέγεθος για τα δεδομένα του 2022, και με το ακόμα πιο ενοχλητικό πλαίσιο πάνω και κάτω από αυτή. Βέβαια, στο κάτω μέρος υπάρχει και το TouchID που είναι η εμπορική ονομασία που δίνει η Apple στον αισθητήρα αποτυπωμάτων που αντικαθιστά το FaceID που έχουν οι πιο σύγχρονες συσκευές της.

Φυσικά, το σημαντικότερο πλεονέκτημα του iPhone SE 2022 είναι ο αστεία ισχυρός A15 Bionic επεξεργαστής στο εσωτερικό του. Είναι αυτός που χρησιμοποιούν και τα iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro κλπ με επιδόσεις που είναι όχι απλά κορυφαίες για την κατηγορία αυτή, αλλά ακόμα και σε σύγκριση με οποιοδήποτε High end Android smartphone μέχρι και σήμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights