Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ 120W και άλλος επεξεργαστής! Redmi Note 11 Pro Plus unboxing

120W και άλλος επεξεργαστής! Redmi Note 11 Pro Plus unboxing

απο Kostas Gliatiotis

Το Redmi Note 11 Pro Plus είναι μια ακόμα έκδοση στη σειρά της Xiaomi, και αυτό είναι το Unboxing video του. Έρχεται με έναν διαφορετικό επεξεργαστή στο εσωτερικό του και ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση στα 120W. Ο Dimensity 920 επεξεργαστής της Mediatek είναι σαφώς προτιμότερος ειδικά για αυτούς που παίζουν παιχνίδια με το Smartphone τους, και συνδυάζεται πιθανότατα καλύτερα με την Super AMOLED οθόνη των 120Hz του Redmi Note 11 Pro Plus. Η οθόνη αυτή, έχει και εδώ υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας σε σύκγριση με το προηγούμενο Redmi Note 10 Pro της εταιρείας.

Η μπαταρία παραδόξως έχει μειωμένη χωρητικότητα στα 4.500mAh αλλά φορτίζει εντυπωσιακά γρήγορα με τον φορτιστή των 120W που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του Redmi Note 11 Pro Plus. Αυτό δυστυχώς είναι κάτι που πρέπει πλέον να αναφέρεται ξεχωριστά και σε συσκευές της μεσαίας κατηγορίας τιμής

Το Smartphone δεν έχει κάποια άλλη ουσιαστική διαφορά και αλλαγή από το Note 11 Pro 5G. Η κάμερα συνεχίζει να βασίζεται στον Samsung HM2 αισθητήρα των 108mp, όπως και αυτή με τον Ultra wide φακό στα 8mp. Δυστυχώς αυτή με τον Macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, παραμένει και στο Note 11 Pro Plus στα 2mp και χωρίς Auto focus.

Για την εξωτερική εμφάνιση δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά και πάλι, με εξαίρεση το για κάποιο λόγο αυξημένο βάρος του Note 11 Pro Plus ενώ είναι και ελάχιστα πιο “παχύ” χωρίς όμως η διαφορά να είναι ιδιαίτερα αισθητή σε καθημερινή χρήση. Το Smartphone συνεχίζει να έχει υποδοχή για ακουστικά, ενώ τα δύο στερεοφωνικά του ηχεία είναι ρυθμισμένα από την JBL και φαίνεται να έχουν ιδιαίτερα δυνατό και ποιοτικό ήχο σε σύγκριση και πάλι με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.

Η βασική του έκδοση θα έρθει στη χώρα μας σε μερικές ημέρες, στις 15 Απριλίου, μαζί με τα νέα Smartphones της σειράς Xiaomi 12, από την Info Quest και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights