Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A53 vs Galaxy A33: Ποιες είναι οι διαφορές

Samsung Galaxy A53 vs Galaxy A33: Ποιες είναι οι διαφορές

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy A53 είναι το καλύτερο νέο Smartphone της Samsung στη μεσαία κατηγορία τιμής, και το Galaxy A33 είναι μια ακόμα πιο οικονομική πρόταση. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τις διαφορές μεταξύ τους, που μπορεί στα χαρτιά να είναι ίσως σημαντικές, στην πράξη όμως φαίνεται ότι και τα δύο Smartphones είναι ιδιαίτερα ικανά να καλύψουν τις περισσότερες απαιτήσεις σε καθημερινή χρήση. Το Galaxy A53 έχει μια ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη στις 6.5 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, με το Galaxy A33 να είναι λίγο “μικρότερη” η οθόνη του στις 6.4 ίντσες και τον ρυθμό ανανέωσης να περιορίζεται στα 90Hz.

Προφανώς και τα δύο έχουν μια Super AMOLED οθόνη, και μάλιστα με υψηλότερο από το συνηθισμένο φωτισμό που μπορεί να φτάσει έως και τα 800nits, ενώ η ονομαστική ανάλυση της είναι στα 2400×1080 pixels. Μια ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους, είναι η ανάλυση για δύο από τις κάμερες. Στο Galaxy A53 η βασική χρησιμοποιεί τον αποδεδειγμένα πλέον καλό αισθητήρα των 64mp που κατασκευάζει η ίδια η Samsung, ενώ το Galaxy A33 έχει μια διαφορετική κάμερα στα 48mp.

Παρόλα αυτά, έχουν και τα δύο OIS, κάτι που δυστυχώς συνεχίζει να μην θεωρείται δεδομένο στην κατηγορία, και ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει το Galaxy A33. Μια ακόμα διαφορά μεταξύ τους, είναι ότι η Ultra wide κάμερα του Galaxy A33 είναι στα 8mp ενώ αυτή του Galaxy A53 ξεχωρίζει από το συνηθισμένο, με ανάλυση 12mp. Παρόλα αυτά, τα δύο Smartphones έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις, με τον Exynos 1280 επεξεργαστή της Samsung στο εσωτερικό τους.

Μάλιστα ειδικά για το Galaxy A33 αυτός προσφέρει σημαντικά καλύτερες επιδόσεις από το συνηθισμένο για την κατηγορία τιμής του. Η βασική έκδοση και των δύο έρχεται με 128GB αποθηκευτικού χώρου, και 6GB RAM. Τέλος, και η μπαταρία είναι πρακτικά ίδια, με χωρητικότητα 5.000mAh κάτι που παραμένει πιο εντυπωσιακό στο Galaxy A33 λόγω του μικρότερου μεγέθους που έχει συνολικά η συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights