Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Η πανέμορφη Βιέννη μέσα από τις μαγικές κάμερες του HUAWEI P50 Pro

Η πανέμορφη Βιέννη μέσα από τις μαγικές κάμερες του HUAWEI P50 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Στην αγορά των Smartphones, δεν υπάρχει άλλη εταιρεία που να έχει την “παράδοση” της  HUAWEI στον τομέα της φωτογραφίας. Η συνεργασία της εταιρείας με την Leica μας έχει δώσει στο παρελθόν μοναδικές φωτογραφικά συσκευές για την εποχή τους, όπως το πρωτοποριακό  P20 Pro,  τα ακόμα πιο ικανά Mate 20 pro και P30 Pro και φυσικά τα νεότερα P40 Pro και Mate 40 Pro. Όσο και αν οι δυσκολίες που της έχουν… επιβάλει προσπαθούν να αλλάξουν κάποια πράγματα, σε ότι αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, είναι δεδομένο ότι η εταιρεία παραμένει στην κορυφή, και το  HUAWEI P50 Pro είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το … δείξει κανείς αυτό, από το να χρησιμοποιήσει τις εντυπωσιακές κάμερες του για να απαθανατίσει την αντίστοιχα μοναδική ομορφιά της Βιέννης. Ακόμα και αν η βασική του κάμερα δεν έχει πλέον τον ίδιο εντυπωσιακά αισθητήρα όπως κάποια παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας, η τεχνολογία XD Fusion της HUAWEI φροντίζει ώστε τα δεδομένα από αυτόν να παράγουν τις καλύτερες δυνατές και τεχνικά πιο σωστές φωτογραφίες, που πάντα παραμένουν όμορφες και διαφορετικές από το συνηθισμένο.

 

Η HUAWEI  ήταν όμως και η εταιρέια που δημιούργησε το ξεχωριστό Night mode για όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν θα ήταν λογικό να περιμένει κανείς μια καλή φωτογραφία με ένα Smartphone. Το P50 Pro … εννοείται ότι ξεχωρίζει και σε αυτό το είδος φωτογραφίας, και όχι μόνο με την βασική του κάμερα.

Ακόμα και αν έχει αλλάξει πλέον “λογική” σε ότι αφορά την Ultra wide κάμερα, το HUAWEI P50 Pro έρχεται με έναν ιδιαίτερα ικανό αισθητήρα και για αυτό το είδος φωτογραφίας, και φυσικά η απόδοση του στην πράξη είναι πολύ κοντά σε αυτή της βασικής του κάμερας.

Το Night mode προφανώς λειτουργεί και με την Ultra wide κάμερα, για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ενδιαφέρον έχει επίσης το Auto focus που διαθέτει η συγκεκριμένη κάμερα του P50 Pro, που της επιτρέπει και να εστιάζει πάντα σωστά, αλλά και να μπορεί να βγάλει Macro φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση.

 

Η συνεργασία της HUAWEI όμως με την Leica έχει εδώ και χρόνια σαν αποτέλεσμα και ένα ξεχωριστό είδος ασπρόμαυρης φωτογραφίας με κάμερα σχεδιασμένη ειδικά για αυτό. Η ασπρόμαυρη κάμερα κάνει και πάλι ευτυχώς την εμφάνιση της στο HUAWEI P50 Pro και για μια ακόμα φορά, το αποτέλεσμα είναι ένα διαφορετικό, όμορφο είδος φωτογραφίας.

Huawei Mate 40 Pro: To έχουμε στα χέρια μας

Huawei P40 Pro Review: Σταθερά στην κορυφή

Huawei Mate 20 Pro Review : Το καλύτερο στο είδος του !

Huawei P20 Pro Review : Απλά το καλύτερο

Huawei P30 Pro Review : Ο βασιλιάς της φωτογραφίας

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights