Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI Nova 9 SE: Φωτογραφικά ικανό και προσιτό.

HUAWEI Nova 9 SE: Φωτογραφικά ικανό και προσιτό.

απο Kostas Gliatiotis

Για την HUAWEI είναι απολύτως βέβαιο ότι η ποιοτική φωτογραφία είναι ιδιαίτερα σημαντική σε κάθε της κορυφαίο Smartphone. Η εταιρεία όμως αναγνωρίζει ότι αυτό δεν πρέπει να είναι ένα «προνόμιο» μόνο των ακριβότερων συσκευών, και παραδοσιακά φροντίζει ώστε οι κάμερες σε όλα της τα Smartphones να είναι περισσότερο από ικανά φωτογραφικά και όχι μόνο, το καθένα στην κατηγορία του.

Η καλύτερη και νεότερη απόδειξη για αυτό, είναι το νέο HUAWEI Nova 9 SE και μάλιστα με… πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Συνδυάζει την φωτογραφική απόδοση που «εγγυάται» η κάμερα των 108mp, με την ομορφιά αλλά και την πρακτικότητα που μας έχει… συνηθίσει η HUAWEI.

Μια μοναδική κάμερα.

Το HUAWEI Nova 9 SE είναι το πρώτο Smartphone της εταιρείας που έρχεται στην αγορά με μια κάμερα των 108mp. Με αυτή, εξασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες μας θα έχουν πάντα την λεπτομέρεια, και την ποιότητα που περιμένουμε όλοι μας, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να «θυσιάσουμε» ούτε κάποιο άλλο χαρακτηριστικό, αλλά φυσικά ούτε… πολλά χρήματα.

Η κάμερα του HUAWEI Nova 9 SE εκμεταλλεύεται το πλεονέκτημα της τεχνικής του Pixel Binning για να συνδυάσει στην τελική φωτογραφία, τον μεγαλύτερο όγκο δεδομένων που μπορεί να «δει» με την υψηλή ανάλυση ο αισθητήρας αυτός των 108mp.

Με την εταιρεία να ήταν η πρώτη που έδειξε στον ανταγωνισμό τα πλεονεκτήματα ενός ξεχωριστού Night mode, το HUAWEI Nova 9 SE έρχεται και εδώ να επιβεβαιώσει ότι παραμένει το ίδιο ικανή όπως πάντα και στον δύσκολο τομέα της νυχτερινής φωτογραφίας.

Ξεχωριστός Σχεδιασμός.

Το HUAWEI Nova 9 SE συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας, σε έναν ακόμα πολύ σημαντικό τομέα. Είναι ένα smartphone που σωστά «αναγνωρίζει» ότι πρέπει να έχει και την ξεχωριστή εμφάνιση που θεωρείται πλέον… αναγκαία.

Εκμεταλλευόμενο την τεχνογνωσία της HUAWEI και σε αυτόν τον τομέα, έχει ένα πίσω μέρος που διαθέτει μια ξεχωριστή «επίστρωση» ώστε ακόμα και το χρώμα του να έχει… χαρακτήρα.

Έχει την ίδια προσοχή στην λεπτομέρεια στην κατασκευή και την συναρμολόγηση του όπως και κάθε κορυφαίο Smartphone της εταιρείας, ενώ είναι και ιδιαίτερα πρακτικό σε καθημερινή χρήση.

Για να το πετύχει αυτό, διατηρεί το μέγεθος του σε λογικά επίπεδα, ειδικά αν υπολογίσει κανείς και την ιδιαίτερα μεγάλη για άνετη χρήση οθόνη του. Περιορίζει σημαντικά το βάρος αλλά και το πάχος του για να είναι αντίστοιχα εύκολο και στην μεταφορά του.

Μια οθόνη που μας δείχνει «τα πάντα».

Η οθόνη του HUAWEI Nova 9 SE είναι ένας ακόμα τομέας στον οποίο η προσοχή έχει δοθεί εκεί που… πρέπει. Έχει μεγάλο μέγεθος στις 6.78 ίντσες για να είναι άνετη και ευχάριστη σε κάθε είδους χρήση, και με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz έχει την ομαλή και ευχάριστη απόδοση που πρέπει.

Στο έξυπνα και προσεκτικά σχεδιασμένο EMUI 12 γραφικό περιβάλλον της HUAWEI, αλλά και σε όλες τις εφαρμογές μας, που μπορούμε να βρούμε εύκολα να εγκαταστήσουμε μέσω του HUAWEI App Gallery αλλά και να αναζητήσουμε όσες δεν υπάρχουν (ακόμα!) σε αυτό με το αντίστοιχα εύχρηστο Petal Search.

Απόδοση όταν τη χρειαστούμε.

Το HUAWEI Nova 9 SE είναι σχεδιασμένο να κάνει πάντα αυτό που θα του ζητήσουμε, όταν θα…το χρειαστούμε. Η εταιρεία ήταν και πάλι, η πρώτη που έδειξε την χρησιμότητα της σωστής διαχείρισης εφαρμογών από το λειτουργικό σύστημα και το όφελος που έχει αυτή στην απόδοση της μπαταρίας.

Είναι όμως και αυτή που μας «γνώρισε» την ταχεία φόρτιση, και το HUAWEI Nova 9 SE ξεχωρίζει και σε αυτό, φορτίζοντας με 66W από έναν φορτιστή που… περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Τελικά.

Για όλους λοιπόν, η ποιοτική φωτογραφία, η ευκολία σε καθημερινή χρήση, η ομορφιά και η απόδοση δεν είναι ούτε… ακριβή ούτε κάτι «σπάνιο». Η HUAWEI έχει φροντίσει για αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και έχει φέρει για μια ακόμα φορά σε μια πιο «προσβάσιμη» κατηγορία, όλα όσα κάνουν τα κορυφαία της Smartphones να ξεχωρίζουν!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights