Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Το ΝΕΟ μου ρολόι: HUAWEI Watch GT 3 Pro

Το ΝΕΟ μου ρολόι: HUAWEI Watch GT 3 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Η HUAWEI έχει πλέον αποδείξει ότι σχεδιάζει κορυφαία και πολυτελή Smartwatches και το Watch GT 3 Pro είναι η νεότερη και καλύτερη απόδειξη για αυτό. Με καθυστέρηση έστω, το έχω πλέον στα χέρια μου, και είναι το νέο ρολόι που θα έχω καθημερινά και συνεχώς στο χέρι μου. Όπως και ο προκάτοχος του, το Watch GT 2 Pro, αλλά και το άκρως εντυπωσιακό και αντίστοιχα πολυτελές, Watch 3 Pro, είναι κατασκευασμένο από ένα σύνολο πολυτελών αλλά το κυριότερο ανθεκτικών υλικών.

Η “κάσα” του είναι και πάλι λοιπόν κατασκευασμένη από τιτάνιο, ένα υλικό που ξεχωρίζει ταυτόχρονα για την αντοχή του αλλά και για το χαμηλό του βάρος. Η οθόνη του Watch GT 3 Pro προστατεύεται από ζαφείρι, με εντυπωσιακή αντίστοιχα αντοχή και προστασία από γρατζουνιές και όχι μόνο. Όμως ακόμα και το κεραμεικό πίσω μέρος του Smartwatch έχει διαφορετική πιο “ευχάριστη” αίσθηση στο χέρι, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει και την χωρίς προβλήματα ασύρματη φόρτιση του

Watch GT 3 Pro. Watch GT 2 Pro unboxing video

Watch 3 Pro Elite edition

Watch 3 Pro review

Το συνεχώς είναι και το… εύκολο κομμάτι για το Watch GT 3 Pro, αφού συνεχίζει την παράδοση της HUAWEI στον τομέα της μπαταρίας, με απόδοση που μπορεί να φτάσει έως και τις 14 ημέρες λειτουργίας.

Έρχεται φυσικά και αυτό, με το Harmony OS 2.0 λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσει η ίδια η HUAWEI, και με πρόσβαση στο App Gallery για επιπλέον χρήσιμες εφαρμογές (έστω και από μια σχετικά περιορισμένη λίστα προς το παρόν…). Όπως και κάθε άλλο Smartwatch της HUAWEΙ, έτσι και το Watch GT 3 Pro είναι πλήρως συμβατό και με όλες τις δυνατότητες του διαθέσιμες σε οποιοδήποτε Android Smartphone αλλά και iPhone της Apple.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι η εγκατάσταση της εφαρμογής του Huawei Health, η οποία όπως έχουμε δει σε διαφορετικά βίντεο μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και άμεσα.

HUAWEI Health άμεσα και γρήγορα

youtube.com/watch?v=pSKBH09H350

HUAWEI Smartwatch σε iPhone

Το Watch GT 3 pro έρχεται στη χώρα μας σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η “ακριβότερη” από αυτές έχει μπρασελέ κατασκευασμένο από… τιτάνιο για εντυπωσιακή αντοχή και χαμηλότερο βάρος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights