Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A34: Η πιο “οικονομική” επιλογή

Samsung Galaxy A34: Η πιο “οικονομική” επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Samsung Galaxy A34 είναι το δεύτερο μοντέλο της νέας σειράς που έρχεται πλέον και επίσημα στη χώρα μας. Έχει πλέον μια μεγαλύτερη οθόνη στις 6.6 ίντσες σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, η οποία έχει και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz αλλά και βελτιωμένα επίπεδα φωτισμού.

Παρότι όμως είναι ένα AMOLED Panel, δυστυχώς έρχεται χωρίς υποστήριξη για προβολή HDR περιεχομένου. Οι κάμερες του νέου Galaxy A34 παραμένουν πρακτικά οι ίδιες με αυτές του αμέσως προηγούμενου Galaxy A33, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα μειονέκτημα. Η βασική από αυτές, διατηρεί τον IMX582 αισθητήρα της Sony, στα 48mp διατηρεί όμως και την μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της (OIS) ένα χαρακτηριστικό που μέχρι και σήμερα σπανίζει σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Δυστυχώς, η δεύτερη Ultra wide κάμερα του Galaxy A34 είναι λιγότερο “ικανή” αφού πλέον χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα των 8mp, σε πλήρη αντίθεση με το ακριβότερο μεν, και καλύτερο συνολικά Galaxy A54 αλλά και προηγούμενα μοντέλα της σειράς. Τέλος, η τρίτη κάμερα έχει έναν macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, με ανάλυση 5mp, ενώ έχει αφαιρεθεί σωστά πλήρως η τέταρτη κάμερα από το πίσω μέρος του Smartphone. Το Galaxy A34 μπορεί να γράψει βίντεο σε ανάλυση έως 4Κ με 30fps, με την βασική του κάμερα, αφού αυτή με τον Ultra wide φακό περιορίζεται για κάποιο λόγο στην εγγραφή βίντεο σε 720p.

Ο Dimensity 1080 επεξεργαστής της mediatek στο εσωτερικό του, είναι διαφορετικός και θεωρητικά ισχυρότερος από αυτόν του προηγούμενου μοντέλου και πάλι, συνεχίζει όμως στην βασική έκδοση του Galaxy A34 να συνδυάζεται με 6GB RAM και 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Το Galaxy A34 έρχεται με Android 13 και το νεότετο OneUI 5.1 γραφικό περιβάλλον της Samsung, ενω θα υποστηρίζεται και αυτό για 4 χρόνια με νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Τέλος, ίδια έχει παραμένει και η μπαταρία στο εσωτερικό του, με χωρητικότητα 5.000mAh ενώ δυστυχώς ίδια έχει παραμείνει και η ταχύτητα φόρτισης στα 25W, όπως και η απουσία του φορτιστή από την συσκευασία του Galaxy A34.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights