Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Οδηγός αγοράς στα περίπου 500 ευρώ

Οδηγός αγοράς στα περίπου 500 ευρώ

απο Kostas Gliatiotis

Η μεσαία κατηγορία τιμής, με θεωρητικό και πρακτικό όριο τα 500 ευρώ εχει πλέον πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις που έχει ο καθένας.

Το Samsung Galaxy A54 παραμένει ένα ολοκήρωμένο smartphone με καλές κάμερες, οθόνη και επιδόσεις που συνεχίζει να προσφέρει το πλεονέκτημα της αντοχής στο νερό και τη σκόνη. Είναι ίσως και το Smartphone με τις πιο ικανές συνολικά κάμερες, αφού εκτός του ΙΜΧ766 αισθητήρα για την βασική από αυτές, είναι και το μοναδικό που δίνει πραγματικά σημασία στην δεύτερη ultra wide κάμερα με έναν αισθητήρα που έχει αξιοπρεπή ονομαστική ανάλυση στα 12mp. Είναι και η μοναδική πρόταση στην κατηγορία αυτή, που έρχεται με 4 χρόνια υποστήριξης σε νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, είναι όμως και το μοναδικό που συνεχίζει εκτός του να φορτίζει αργά με μόλις 25W, να μην περιλαμβάνει και τον φορτιστή στη συσκευασία του.

Galaxy A54 Review

To Poco F5 είναι ένα εντυπωσιακά ισχυρό Smartphone, ίσως το συνολικά πιο αποδοτικό σε αυτή την κατηγορία τιμής, με μια αντίστοιχα πολύ καλή οθόνη σε απόδοση και υποστήριξη για προβολή HDR περιεχομένου. Δυστυχώς, η εταιρεία για κάποιο λόγο επέλεξε να μην το “εξοπλίσει” με μια αντίστοιχα ικανή κάμερα σε σύγκριση με πολλά μοντέλα της μητρικής της Xiaomi αλλά και τον ανταγωνισμό. Στα χρήματα που κοστίζει, είναι και η πιο ολοκληρωμένη πρόταση σε επιδόσεις, αποθηκευτικό χώρο στα 256GB αλλά και 12GB RAM.

Poco F5 Review

To Oneplus Nord 3 είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό από τα Smartphones που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο βίντεο. Οι επιδόσεις του Dimensity 9000 επεξεργαστή της mediatek είναι οι καλύτερες που μπορεί να βρει κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής, τουλάχιστον με βάση τα αποτελέσματα σε benchmarks και όχι μόνο. Η έκδοση που έρχεται επίσημα στη χώρα μας έχει και 16GB RAM, έστω και αν πρακτικά αυτό είναι περισσότερο “εντυπωσιακό” από ότι είναι πραγματικά χρήσιμο. Έχει μια αντίστοιχα κορυφαία σε χαρακτηριστικά και απόδοση οθόνη, που μάλιστα έχει και εντυπωσιακά επίπεδα φωτισμού. Οι κάμερες στο πίσω μέρος του, και κυρίως η βασική από αυτές, έχει απόλυτα ικανοποιητική απόδοση, και έναν τεχνικά κορυφαίο αισθητήρα που συνήθως συναντάμε σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές άλλων εταιρειών.

Oneplus Nord 3 Review

To Realme 11 Pro+ είναι το smartphone που προσπαθεί περισσότερο να εντυπωσιάσει ανάμεσα στα πέντε που συμμετέχουν και πάλι στο συγκεκριμένο βίντεο. Είναι το ένα από τα δύο που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα των 200mp της Samsung για την βασική του κάμερα, με απόλυτα ικανοποιητική απόδοση τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η κυρτή AMOLED οθόνη και η κατασκευή από γυαλί το κάνουν ταυτόχρονα και το πιο εντυπωσιακό σε εμφάνιση smartphone σε αυτή την κατηγορία, και μόνο ο dimensity 7050 επεξεργαστής της mediatek στο εσωτερικό του δεν του επιτρέπει να ξεχωρίσει και με τις επιδόσεις του.

Realme 11 Pro+ Review

Τέλος, αλλά όχι τελευταίο, το redmi Note 12 Pro+ είναι μια αντίστοιχα ολοκληρωμενη πρόταση σε οθόνη, κάμερα και μπαταρία. Είναι το δεύτερο που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα των 200mp για την βασική του κάμερα, με συνολικά καλύτερη απόδοση στην πράξη. Είναι κατασκευασμένο από γυαλί, με την πολυτέλεια που πρέπει πλέον να έχει μια συσκευή σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η οθόνη του υποστηρίζει και εδώ ολοκλήρωμένα την προβολή HDR βίντεο ενώ είναι και το πιο… γρήγορο σε φόρτιση στα 120W.

Redmi Note 12 Pro+ Review

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights