Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HUAWEI: Πρώτη σε πωλήσεις Foldables στην Κίνα

HUAWEI: Πρώτη σε πωλήσεις Foldables στην Κίνα

απο Kostas Gliatiotis

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έρυενα, φέρνει στο φως μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία για την αγορά των Foldable smartphones στην αγορά της Κίνας. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, η HUAWEI κατέχει το πρώτο μισό του 2023 περισσότερο από 50% του συνόλου της συγκεκριμένης αγοράς, ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό ποσοστό και μάλιστα για περισσότερους από έναν λόγους.

Ο βασικοτερος από αυτούς, είναι ότι συγκεκριμένα στην αγορά της Κίνας, υπάρχουν διαθέσιμα πραγματικά πολλά και διαφορετικά Fodlable smartphones από αντίστοιχα διαφορετικές εταιρείες τα οποία ως γνωστόν προς το παρον τουλάχιστον δεν είναι επίσημα διαθέσιμα στην Ευρώπη και τη χώρα μας. Το νεότερο HUAWEI Mate X3 λοιπόν που παρουσιάστηκε επίσημα από την εταιρεία πριν λίγο καιρό, αλλά και τα προηγούμενα foldable smartphones της HUAWEI από την αρχή της χρονιάς, φαίνεται ότι είναι η προτίμηση για περισσότερους από τους μισούς που επιλέγουν συσκευή αυτού του είδους στην Κίνα.

Με δεδομένο το ότι η vivo έχει διαθέσιμα τουλάχιστον δύο διαφορετικά μοντέλα στην αγορά της Κίνας, με το x Flip και το νεότερο X Fold 2, η OPPO έχει επίσης διαθέσιμα τα find N2 και Find N2 Flip αλλά και εταιρείες όπως η HONOR έχουν παρουσίασει τις δικές τους κορυφαίες foldable συσκευές, ο ανταγωνισμός είναι σημαντικά πιο σκληρός και με περισσότερες επιλογές σε σύγκριση με τον “δυτικό” κόσμο και την Ευρώπη. Αυτό κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την πορεία της HUAWEI και των δικών της Foldable smartphones, ακόμα και χωρίς επίσημη υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τουλάχιστον… προς το παρόν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights