Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Camera test: PIXEL 8 Pro VS Galaxy S23 ULTRA

Camera test: PIXEL 8 Pro VS Galaxy S23 ULTRA

απο Kostas Gliatiotis

To Pixel 8 Pro είναι το νεότερο και θεωρητικά καλύτερο φωτογραφικά και όχι μόνο smartphone της Google. Το Galaxy S23 Ultra της Samsung πρόκειται να αντικατασταθεί σύντομα από την εταιρεία, προς το παρόν όμως είναι το καλύτερο δικό της φωτογραφικά μοντέλο.

Για μια ακόμα φορά βλέπουμε τις φωτογραφίες σε συγκριτική ψηφοφορία στο instagram, με το Pixel 8 Pro να πετυχαίνει αυτή τη φορά ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σε σύγκριση με το iPhone 15 pro και την μεταξύ τους “κόντρα”.

Τα δύο Smartphones είναι τεχνικά πολύ διαφορετικά στις κάμερες που διαθέτουν. Το Galaxy S23 Ultra χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα των 200mp που η εταιρεία κατασκευάζει αποκλειστικά για το κορυφαίο της μοντέλο.

Η Google στο Pixel 8 Pro χρησιμοποιεί για τρίτη γενιά στην σειρά τον ίδιο αισθητήρα των 50mp αυτή τη φορά με διαφορετικό φακό όμως.

Η Ultrawide κάμερα είναι επίσης σημαντικά διαφορετική μεταξύ των δύο συσκευών. Αυτή του Galaxy S23 Ultra χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα των 12mp με μεγάλο όμως φυσικό μέγεθος για θεωρητικά όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση σε χαμηλότερο φωτισμό και όχι μόνο.

Το Pixel 8 Pro έχει έναν αισθητήρα των 48mp στην δική του αντίστοιχη κάμερα, που και πάλι είναι σημαντικά μεγαλύτερος από το συνηθισμένο για κάμερα αυτού του είδους.

Τέλος, προφανώς και τα δύο smartphones έχουν κάμερες που μπορούν να φέρουν πιο κοντά αυτό που θέλουμε να φωτογραφίσουμε. Στο Pixel 8 Pro η κάμερα αυτή έχει περισκοπικό φακό με 5Χ οπτικό zoom, και ανάλυση 48mp και εδώ.

Η Samsung έχει επιλέξει δύο διαφορετικές κάμερες για το Galaxy S23 Ultra, μια με 3Χ οπτικό zoom και μια περισκοπική κάμερα με 10Χ zoom που αποτελεί κάτι “μοναδκό” στην κατηγορία αυτή.

Η ανάλυση είναι στα 10mp και για τις δύο. #s23ultra #pixel8pro #samsung #google #samsungs23ultra #galaxys23ultra #pixel8 #in2mobile #greek #review #cameratest

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights