Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia L4 Review: Καλό σε χαμηλότερη τιμή

Sony Xperia L4 Review: Καλό σε χαμηλότερη τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Είναι (δυστυχώς) γεγονός, ότι η Sony Mobile δεν έχει πλέον την αποδοχή που είχε παλαιότερα στο αγοραστικό κοινό. Οι κορυφαίες συσκευές της εταιρείας, προσπαθούν και μέχρι ένα σημείο έχουν καταφέρει να αλλάξουν την πτωτική αυτή πορεία, όμως δυστυχώς η εταιρεία δεν φαίνεται να δίνει την ίδια σημασία στην μεσαία και την χαμηλότερη κατηγορία τιμής. Μετά το Xperia 10 Mark II που γνωρίσαμε πριν λίγο καιρό, η εταιρεία μας παραχώρησε και το οικονομικότερο Xperia L4 που αποτελεί και το αντικείμενο του συγκεκριμένου μας Review.

Το «οικονομικό» είναι σχετική έννοια όμως, αφού για μια ακόμα φορά, η πρόταση της εταιρείας δεν βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τον ανταγωνισμό της, αφού για τα χρήματα που κοστίζει δεν καταφέρνει να προσφέρει αυτά που πλέον θεωρεί δεδομένα το αγοραστικό κοινό.

Σχεδιασμός.

Είναι δεδομένο ότι η Sony Mobile σχεδιάζει μερικά από τα πιο όμορφα Smartphones που καταφέρνουν ταυτόχρονα να είναι εντυπωσιακά και σοβαρά σε εμφάνιση αλλά και με το φινίρισιμα και την ποιότητα που «αρμόζει» στην συγκεκριμένη εταιρεία.

Δυστυχώς όμως και εδώ, αυτό φαίνεται να ισχύει μόνο για τις ακριβότερες συσκευές της, αφού το Xperia L4 δείχνει με τον όχι καλύτερο τρόπο, ότι έχουν γίνει σημαντικές παραχωρήσεις στον σχεδιασμό και τα υλικά κατασκευής του.

Η εταιρεία θεωρεί ότι στην συγκεκριμένη κατηγορία, ένα Smartphone δεν έχει κάποιον… λόγο να ξεχωρίζει με την εξωτερική του εμφάνιση, κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει στην πράξη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το Xperia L4 να είναι απλά ένα… ορθογώνιο πλαστικό σύνολο, χωρίς καμία λεπτομέρεια στον σχεδιασμό του. Η απλότητα προφανώς και έχει τα πλεονεκτήματα της, όμως υπάρχει και ένα όριο που αν ξεπεραστεί, το τελικό προϊόν μοιάζει απλά «φτωχό».

 

Όπως και κάθε άλλο Smartphone της Sony Mobile, έτσι και το Xperia L4 έχει μια οθόνη με αναλογία πλευρών 21:9, που το κάνει πιο ψηλό και πιο στενό από το συνηθισμένο. Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι το πλαίσι στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης αυτής είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο για τα δεδομένα του 2020. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα συνολικά και το ίδιο το Xperia L4 να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το συνηθισμένο πλέον για ένα Smartphone με οθόνη μόλις 6.2 ιντσών.

Αν υπάρχει κάτι που θα εκτιμήσει κανείς στο νέο οικονομικό Smartphone της εταιρείας, είναι η ύπαρξη θύρας ακουστικών στο κάτω μέρος του, που σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο ραδιόφωνο είναι πάντα χρήσιμη για όσους δεν θέλουν να χρησιμοποιούν κάποια Streaming υπηρεσία μουσικής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights