Αρχικη ΦΗΜΕΣ Sony Xperia Z3: Οι πρώτες φωτογραφίες του

Sony Xperia Z3: Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως όταν ο Yoshiro Kurozumi, υπεύθυνος σχεδιασμού των συσκευών της Sony Mobile δήλωνε πως ο αντικαταστάτης του Xperia Z2 θα εμφανιστεί μόλις έξι μήνες μετά τη κυκλοφορία του ήταν αποφασισμένος αυτή του η δήλωση να γίνει και πράξη. Σήμερα έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες φωτογραφίες του αντικαταστάτη του με την μέχρι στιγμής μη επιβεβαιωμένη ονομασία Sony Xperia Z3.

Το Sony Xperia Z3 δείχνει να ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με τον προκάτοχο του, με το πλαίσιο της συσκευής να είναι μεταλλικό με “στρογγυλεμένες” γωνίες που δείχνουν να κάνουν πολύ πιο άνετο το κράτημα της συσκευής στο χέρι.

xperia-z3-in2mobile-side xperia-z3-in2mobile-side-2 xperia-z3-in2mobile-top

Στο πίσω μέρος του η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα πως η Sony θα χρησιμοποιήσει και στο Xperia Z3 τον ίδιο φακό με αισθητήρα ανάλυσης 20.7 Mpixels πιθανόν με κάποιες βελτιώσεις στην απόδοση του.

xperia-z3-in2mobile-camera

Η συσκευή φαίνεται να διαθέτει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τον προκάτοχο του, μια μάλλον απογοητευτική είδηση αν αποδειχθεί πραγματική. Με την LG να έχει ήδη ξεκινήσει τη κυκλοφορία του G3 και στη χώρα μας , τη Samsung να ετοιμάζει όπως όλα δείχνουν ακόμα μια συσκευή βασισμένη στο Galaxy S5, και το HTC One M8 να σημειώνει πωλήσεις που χαρίζουν και πάλι κερδοφορία στην HTC, θα περίμενε κανείς πως η Sony θα παρουσίαζε μια πραγματικά βελτιωμένη συσκευή σαν αντικαταστατη του Xperia Z2.

Όπως “συνηθίζεται”, τους επόμενους μήνες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Xperia Z3 θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό και το αν τελικά η συσκευή είναι απλά ένα επανασχεδιασμένο Xperia Z2.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights