Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 6.1 Review : Το καλό που βελτιώνεται

Nokia 6.1 Review : Το καλό που βελτιώνεται

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το Nokia 6 2018 είναι από τις λίγες συσκευές που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, με τον νεότερο και σημαντικά καλύτερο Snapdragon 630 της Qualcomm. Σε άμεση σύγκριση με τον προηγούμενο 625 (και την ελάχιστα βελτιωμένη έκδοση τον 626), υπάρχουν αρκετές και σημαντικές διαφορές.

Η βασικότερη από αυτές είναι ότι στο εσωτερικό του βρίσκονται οι σχεδιασμένοι από την Qualcomm Kryo 260 πυρήνες επεξεργασίας. Στο σύνολο τους είναι οχτώ, χωρίζονται όμως σε δύο ομάδες υψηλής και χαμηλής απόδοσης, με τέσσερις σε κάθε μια. Οι υψηλής απόδοσης είναι τροποποιημένη έκδοση των A-73 της ARM, ενώ οι χαμηλής απόδοσης βασίζονται στους A-53 επίσης της ARM. Σε σύγκριση με τους συνολικά οχτώ Α-53 των 625 και 626 υπάρχει μια σημαντική αύξηση σε επεξεργαστική ισχύ, ειδικά για συσκευή της μεσαίας κατηγορίας.

Το Stock Android που τρέχει το Nokia 6 2018 βοηθάει σημαντικά στην αμεσότητα και την ευκολία με την οποία αποδίδει ο Snapdragon 630 ιδανικά σε καθημερινή αλλά και απαιτητική χρήση. Τα 3 GB μνήμης RAM είναι πιο «αποδεκτά» εδώ λόγω της ελαφριάς και μη απαιτητικής φύσης του Stock Android και επιτρέπουν την ταυτόχρονη χρήση εφαρμογών, και την χωρίς καθυστερήσεις εναλλαγή μεταξύ τους.

Για την Social Media χρήση που απαιτεί κάποιες εφαρμογές να είναι μονίμως ενεργές, ο επεξεργαστής και η διαθέσιμη RAM επιτρέπουν στο Nokia 6 2018 να αποδιδει ικανοποιητικά και εδώ.

Σημαντική αλλαγή αποτελεί και η Adreno 508 κάρτα γραφικών που σύμφωνα με την Qualcomm είναι κατά 30% πιο ισχυρή από την 506 στους προηγούμενους επεξεργαστές στην ίδια κατηγορία. Στην 1080p Οθόνη του Nokia 6 2018 κάθε είδους γραφικό παράγεται με χαρακτηριστική άνεση.

Ακόμα και σχετικά απαιτητικά παιχνίδια θα παίξουν με σχετικά υψηλές ρυθμίσεις γραφικών, στα πλαίσια πάντα της μεσαίας κατηγορίας που ανήκει το Smartphone.

Από τα 32 GB ονομαστικά, περίπου 24 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη, ενώ η κάρτα μνήμης microSD όπως δυστυχώς συνηθίζεται πλέον, καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο με την δεύτερη κάρτα SIM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights