Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 6.1 Review : Το καλό που βελτιώνεται

Nokia 6.1 Review : Το καλό που βελτιώνεται

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Συμβαδίζοντας με το… πνεύμα της εποχής που θέλει τις χωρητικότητες των μπαταριών να είναι ολοένα και μεγαλύτερες, το Nokia 6 είναι εξοπλισμένο με μια των 3.000 mAh. Η ύπαρξη του stock Android που είναι αρκετά «ελαφρύ» σε συνδυασμό με το hardware το οποίο έχει… λογικές ενεργειακές απαιτήσεις, έχουν ως αποτέλεσμα το νέο μοντέλο της φινλανδικής εταιρείας να μπορεί να βγάλει την μέρα με αρκετή άνεση, ακόμα και με «βαριά» χρήση (κλήσεις, SMS, κοινωνικά δίκτυα, IM apps, φωτογραφίες κτλ).

Εάν πάλι ανήκετε στους χρήστες που αφήνουν το κινητό τους στην… ησυχία του, το Nokia 6 θα φτάσει εύκολα τις 2-3 μέρες  πριν χρειαστεί να το επαναφορτίσετε. Τέλος, για όσους θέλουν να ασχοληθούν, στις Ρυθμίσεις υπάρχουν ορισμένες βασικές επιλογές βελτιστοποίησης της απόδοσης της μπαταρίας ώστε να πετύχουμε το… μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα

Το Nokia 6 είναι μια αρκετά ανταγωνιστική πρόταση στην μεσαία κατηγορία η οποία πέραν του ισχυρού και ιστορικού brandname που διαθέτει, έχει πρακτικά να προσφέρει άψογη ποιότητα κατασκευής, αρκετά (έως πολύ) ικανό hardware, αξιοπρεπή οθόνη και μια άνω του μέσου όρου κάμερα.

Ο σχεδιασμός του μπορεί να μην ακολουθεί την «bezel-less» τάση της εποχής, ωστόσο είναι «κλασσικός» πράγμα το οποίο για κάποιους μπορεί να είναι προτιμητέος και σίγουρα μπορεί να ταιριάζει στον οποιοδήποτε. Η ποιοτική κατασκευή από αλουμίνιο, και η “μονοκόμματη” αίσθηση που δίνει στο χέρη του χρήστη το Nokia 6 2018 το κάνουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκευαστικά συσκευές που μπορεί να βρει κανείς σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων.

Το σίγουρο είναι ότι το Nokia 6 του 2018 είναι ένα καλό εξελικτικό βήμα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή υλοποίηση και μια συσκευή που μπορεί να μην εντυπωσιάζει, ταυτόχρονα όμως δεν απογοητεύει και είναι δεδομένο ότι αποτελεί μια καλή επιλογή για όποιον θέλει να κινηθεί στα 300 ευρώ. Από την μεριά μας, περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τις μελλοντικές κινήσεις της Nokia καθώς για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι… δεν ξέχασε να φτιάχνει ποιοτικά smartphones

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights