Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi A2 Review : Απόδοση και απλότητα
xiaomi mi a2 in2mobile

Xiaomi Mi A2 Review : Απόδοση και απλότητα

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Όπως ήδη αναφέραμε, το Mi A2 έρχεται με οθόνη 5.99 ιντσών, η ανάλυση της οποίας είναι στα 2160 x 1080 pixels. Η αναλογία πλευρών της είναι η δεδομένη πλέον 18:9 ενώ χρησιμοποιείται LCD panel αφού μια AMOLED οθόνη είναι απαγορευτική σε αυτή τη κατηγορία τιμής για όλες τις εταιρείες εκτός από τη Samsung.

xiaomi-mi-a2-in2mobile (22)Το ευχάριστο είναι ότι χρωματικά η οθόνη του Mi A2 είναι κοντά στο άριστο, και πολύ κοντά στο τι μπορεί να πετύχει κάποιος με ένα LCD panel αυτού του κόστους. Μάλιστα η εταιρεία έχει επιλέξει και ένα αρκετά ουδέτερο χρωματικό προφίλ που κάνει την οθόνη να δείχνει πιο «ήπια» χωρίς υπερβολικά ζωντανά χρώματα.

xiaomi-mi-a2-in2mobile (11) xiaomi-mi-a2-in2mobile (12)Μοναδικό αρνητικό εδώ, που είναι ευθύνη της Google και όχι της Xiaomi, είναι ότι στις ρυθμίσεις της οθόνης δεν περιλαμβάνεται κάποια επιλογή που να προσαρμόζει αυτή τη χρωματική απόδοση ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Οι γωνίες θέασης είναι ικανοποιητικές, παρόλα αυτά υπάρχει ένα μικρό περιθώριο βελτίωσης όταν ο φωτισμός είναι στην μέγιστη ένταση του. Σε κανονική γωνία θέασης, ακόμα και στην μέγιστη ένταση του δεν ενοχλεί οπτικά, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι δεν αλλάζει και την απόχρωση της οθόνης. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του χρωματικού προφίλ με την ουδέτερη αυτή απόδοση.

Ακόμα και σε σύγκριση με το Mi 8 της ίδιας της Xiaomi, η οθόνη του Mi A2 είναι σε κάποιες περιπτώσεις πιο «άνετη» στη χρήση, ειδικά για την ανάγνωση κειμένου. Η απουσία του Notch σημαίνει ότι ολόκληρη η επιφάνεια της είναι διαθέσιμη για την προβολή περιεχομένου, μια διαφορά που ειδικά σε βίντεο είναι μερικές φορές αισθητή.

Σε κάθε περίπτωση, το Mi A2 έχει μια οθόνη ιδανικά επιλεγμένη για το είδος της συσκευής που είναι. Οι μεγάλες φυσικές διαστάσεις της την κάνουν εύχρηστη, ενώ οι επιλογές της Xiaomi στην απόχρωση της την κάνουν πιο «φιλική» σε όσους ενοχλούνται από πιο υπερβολικές εναλλακτικές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights