Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi A2 Review : Απόδοση και απλότητα
xiaomi mi a2 in2mobile

Xiaomi Mi A2 Review : Απόδοση και απλότητα

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Παρά τις σχετικά «άνετες» εξωτερικές διαστάσεις του Mi A2, η μπαταρία στο εσωτερικό του είναι μάλλον περιορισμένη στα 3.000 mAh.

Η Stock μορφή του λειτουργικού, αλλά και η καλή διαχείριση ενέργειας που αυτό κάνει, μπορούν να προσφέρουν αρκετά καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας. Το βασικό ζητούμενο πλέον από ένα Smartphone είναι να μπορεί να βγάλει την ημέρα, προσφέροντας στον χρήστη του όλες τις δυνατότητες του και να κάνει ότι αυτός του ζητήσει.

Το Mi A2 το πετυχαίνει με σχετική άνεση αυτό,  αφού είναι σχεδόν αδύνατον να μείνει από μπαταρία μέσα στην διάρκεια της ημέρας. Στο τέλος αυτής όμως το επίπεδο φόρτισης είναι συνήθως κοντά στο 15% και δεν επαρκεί για δεύτερη ημέρα αντίστοιχης χρήσης.

Η συσκευή έχει δυνατότητα ταχείας φόρτισης, και με τον φορτιστή που υπάρχει στην συσκευασία, ενώ πρέπει να αναφέρουμε στα θετικά ότι το Mi A2 έχει USB Type-C θύρα επικοινωνίας στο κάτω μέρος του. Οι επιλογές για την διαχείριση της κατανάλωσης από εφαρμογές είναι περιορισμένες στο Stock Android, το οποίο κατά παράδοση αναλαμβάνει μόνο του να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό χωρίς δυνατότητα παρέμβασης από τον χρήστη.

Συμπέρασμα.

Το MI A2 υπάρχει για πολύ συγκεκριμένους λόγους σαν συσκευή στην αγορά. Ο ένας από αυτούς είναι φυσικά η συμμετοχή της Xiaomi στο Android One πρόγραμμα της Google. Ο δευτερος και σημαντικότερος είναι επειδή η εταιρεία αναγνωρίζει ότι υπάρχει συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό που αναζητά Smartphones με Stock Android γιατί θεωρεί ότι έχει τα δικά του πλεονεκτήματα.

xiaomi-mi-a2-in2mobile (18)Προς τιμήν της εταιρείας, το Mi A2 είναι μια αντίστοιχα ανταγωνιστική πρόταση όπως και κάθε άλλη συσκευή της, ενώ με δεδομένη την τιμή πώλησης του και έχει και πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η μεγάλη οθόνη και η μεταλλική κατασκευή είναι δύο από τα πιο σημαντικά, όπως και οι πολύ καλές επιδόσεις του που ξεπερνούν με άνεση τον μέσο όρο. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι όπως είπαμε συγκεκριμένο, και θα εκτιμήσει σίγουρα όλα αυτά που έχει να του προσφέρει σαν συσκευή. Η επίσημη τιμή των 329 ευρώ στη χώρα μας είναι σχεδόν ιδανική, αφού δεν είναι πολλές οι προτάσεις με αντίστοιχες επιδόσεις σε αυτά τα χρήματα, και ακόμα λιγότερες αυτές που να έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής και συνολική απόδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights