Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia XZ3 Review : Εντυπωσιακή βελτίωση !

Sony Xperia XZ3 Review : Εντυπωσιακή βελτίωση !

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα

Το Xperia XZ3 είναι ένα από τα πρώτα Smartphones που έρχονται στην αγορά με το νεότερο διαθέσιμο Android 9.0 Pie της Google. Το γραφικό περιβάλλον της Sony φημίζεται για την απλότητα του και τις χρήσιμες αλλαγές και προσθήκες που κάνει στο λειτουργικό της Google.

Παραδοσιακά η εταιρεία προσθέτει τις δικές της εφαρμογές εκεί που χρειάζεται, όπως αυτή για την διαχείριση φωτογραφιών και την επεξεργασία τους.

Επίσης, ο Music player που έχει σχεδιάσει η εταιρεία, είναι με διαφορά η καλύτερη εφαρμογή του είδους, και σε λειτουργικότητα αλλά και σε εμφάνιση. Μάλιστα η Sony mobile έχει μια πολύ καλή παράδοση και στον τομέα της ηχητικής απόδοσης, υποστηρίζοντας codecs υψηλής ποιότητας. Στην περίπτωση του Xperia XZ3 πάντως, η αφαίρεση της θύρας 3.5mm περιορίζει σημαντικά το πως μπορεί να συνδέσει κάποιος ένα ζευγάρι ποιοτικών ακουστικών.

Για κάποιες άλλες εφαρμογές όπως αυτή των μηνυμάτων και του ημερολογίου, η Sony σωστά θεωρεί ότι είναι προτιμότερη η χρήση αυτών που η Google έχει σχεδιάσει για το λειτουργικό σύστημα.

Μια ευχάριστη αλλαγή τέλος, είναι ότι σε σύγκριση με το άμεσο παρελθόν, το γραφικό περιβάλλον της Sony έχει περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης.

Η ύπαρξη του Android 9.0 Pie είναι σίγουρα ένα από τα θετικά της συσκευής, όπως και η πρόθεση της εταιρείας να παρέχει ότι νεότερο υπάρχει για το λειτουργικό σύστημα του Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights