Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia XZ3 Review : Εντυπωσιακή βελτίωση !

Sony Xperia XZ3 Review : Εντυπωσιακή βελτίωση !

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Παρότι παραδοσιακά η Sony Mobile δημιουργεί Smartphones με πολύ καλή απόδοση στον τομέα της μπαταρίας, το Xperia XZ3 δεν μπορούμε να πούμε ότι επιβεβαιώνει τον κανόνα αυτό.

H χωρητικότητα των 3.300 mAh της μπαταρίας του δεν είναι «κακή» και θεωρείται μάλλον αποδεκτή για τα σημερινά δεδομένα. Είναι σίγουρο πάντως ότι η εταιρεία θα μπορούσε να έχει επιλέξει μια μεγαλύτερη για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Σε κατάσταση αναμονής το xperia xz3 επιβεβαιώνει την καλή εικόνα που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, όμως δεν ισχύει το ίδιο και κατά τη διάρκεια της χρήσης. Ο Snapdragon 845 δεν απαιτεί εντυπωσιακά ποσά ενέργειας για να λειτουργήσει, όμως σε συνδυασμό με την υψηλής ανάλυσης οθόνη, η κατανάλωση είναι αναμενόμενα αυξημένη. Οι πιο απαιτητικοί χρήστες θα καταφέρουν να βγάλουν μια ημέρα έντονης χρήσης, όμως στο τέλος αυτής η μπαταρία μπορεί να βρίσκεται ακόμα και κάτω από το 10%, κοντά στο όριο του να απενεργοποιηθεί το Smartphone.

Οι πολύ καλοί χρόνοι αναμονής όμως μπορούν να προσφέρουν έως και δύο ημέρες χρήσης σε όσους είναι λιγότερο «σκληροί» στην καθημερινότητα τους με το Xperia XZ3. Οι επιλογές διαχείρισης ενέργειας που προσφέρει το Stamina Mode έχουν αυξηθεί σε σύγκριση με το άμεσο παρελθόν, δείχνοντας ότι η εταιρεία έχει βελτιώσει την απόδοση του στο νεότερο Android 9.0 Pie.

Μια μεγάλη «αστοχία» από την πλευρά της Sony είναι ο φορτιστής που περιλαμβάνεται στην συσκευασία του Xperia XZ3. Παρότι η συσκευή υποστηρίζει κανονικά το Quick Charge της Qualcomm για ταχεία φόρτιση, ο φορτιστής αυτός παρέχει μόλις 1.5Α ρεύματος με αποτέλεσμα η διαδικασία της φόρτισης διαρκεί ενοχλητικά πολλή ώρα.

Συμπέρασμα.

Μετά από μια μεγάλη λίστα από High end smartphones που έβγαιναν από τη Sony Mobile στην αγορά χωρίς πρακτικό λόγο ύπαρξης, το Xperia XZ3 αποτελεί μια ευχάριστη αλλαγή.

Με μοναδικό σχεδιασμό που δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια ξεχωρίζει από πολλές συσκευές του ανταγωνισμού του που μοιράζονται την ίδια συνολική φιλοσοφία, και καταπληκτικό φινίρισμα, είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυτελή και όμορφα Smartphones που μπορεί να βρει κανείς. Σε συνδυασμό με την επιτέλους κορυφαία οθόνη που δεν έχει κανένα από τα γνωστά «κολλήματα» που είχε η εταιρεία στο παρελθόν, και την σχεδόν κορυφαία απόδοση, το Xperia XZ3 είναι ένα μάλλον καταπληκτικό Smartphone.

hdr

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η Sony mobile αναγνωρίζει ότι πρέπει να είναι ανταγωνιστική για να κερδίσει πίσω μέρος του αγοραστικού κοινού. Η τιμολόγηση του Xperia XZ3 στα περίπου 650 ευρώ σαν αρχική τιμή πώλησης, το κάνει ένα από τα πιο ελκυστικά Smartphones που μπορεί να βρει κανείς. Στην τιμή αυτή, απέχει μεν σε συγκεκριμένους τομείς από τις κορυφαίες προτάσεις του ανταγωνισμού του, το «αναγνωρίζει» όμως και δεν προσπαθεί να συγκριθεί με αυτά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights