Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart 2019 Review : Η επιτυχία συνεχίζεται !
p smart 2019

Huawei P Smart 2019 Review : Η επιτυχία συνεχίζεται !

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του P Smart 2019 για τα χρήματα που κοστίζει, είναι ο επεξεργαστής που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Ο Kirin 710 αποτελεί «δημιούργημα» της ίδιας της Huawei, και οι επιδόσεις του τον τοποθετούν στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας.

Από τους οχτώ συνολικά πυρήνες επεξργασίας του, οι τέσσερις είναι οι μέχρι και πριν μερικούς μηνες κορυφαίοι Α-73 της ARM, με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας τα 2.2 GHz. Οι υπόλοιποι τέσσερις είναι λιγότερο ισχυροί Α-53 που όμως έχουν έτσι και αλλιώς σχεδιαστεί να εκτελούν τις λιγότερο απαιτητικές εργασίες με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Στο P Smart 2019 συνδυάζονται με 3 GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση που είχαμε στα χέρια μας. Τα 3 GB αυτά είναι μέχρι και σήμερα αρκετά για κάθε είδους χρήση, και την εκτέλεση εφαρμογών. Στο μέλλον είναι πιθανό ο ιδιοκτήτης του να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τις πιο απαιτητικές από αυτές, και εδώ όμως επιστρέφουμε στο ότι μιλάμε για ένα οικονομικό Smartphone.

Η απόδοση του Kirin 710 έιναι σημαντικά πάνω από το μέσο όρο στα χρήματα που κοστίζει το Smartphone, και το γραφικό περιβάλλον της Huawei είναι σωστά σχεδιασμένο ώστε να τον εκμεταλλεύεται και όχι να τον «επιβαρύνει». Η εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών γίνεται με εντυπωσιακή άνεση για την κατηγορία αυτή, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το P Smart 2019 είναι θεωρητικά το ίδιο ισχυρό με το αρκετά ακριβότερο Mate 20 Lite της ίδιας της Huawei.

Για τον τομέα των γραφικών, ο Kirin 710 κρύβει στο εσωτερικό του μια Mali G51 GPU σε διάταξη με τέσσερις μονάδες παραγωγής γραφικών. Παρότι θα μπορούσε να πει κανείς ότι η απόδοση της Mali g51 δεν είναι «κορυφαία» για τον Kirin 710, εδώ επιστρέφουμε και πάλι στο ότι είναι κοντά στο ιδανικό για ένς Smartphone της κατηγορίας του P Smart 2019.

Ακόμα και σχετικά απαιτητικά παιχνίδια παίζουν χωρίς ενοχλητικά κολλήματα, και απλά για κάποια από αυτά απαιτείται η ρύθμιση στην μεσαία ποιότητα γραφικών. Αυτή πρέπει να ρυθμιστεί ακόμα πιο χαμηλά για παιχνίδια όπως το PUBG και το Fortnite, που όμως είναι αξιοθαύμαστο που πλέον μπορούν να «τρέξουν» σε ένα Smartphone σαν το P Smart 2019.

Τέλος, θετικά είναι και τα σχόλια για τον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο, που από τα ονομαστικά 64 GB προσφέρει περίπου 55 για εκμετάλλευση από τον χρήστη.

Η υποδοχή για την MicroSD κάρτα μνήμης βρίσκεται στην ίδια θέση με αυτή για την δεύτερη κάρτα SIM, κάτι που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του P Smart 2019 πρέπει να επιλέξει μεταξύ τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights