Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart 2019 Review : Η επιτυχία συνεχίζεται !
p smart 2019

Huawei P Smart 2019 Review : Η επιτυχία συνεχίζεται !

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η μπαταρία στο εσωτερικό του P Smart 2019 είναι σχετικά μεγάλη στα 3.400 mAh, παρά το χαμηλό του συνολικά πάχος αλλά και βάρος.

Ο Kirin 710 κατασκευάζεται με αρκετά σύγρονη λοθογραφία των 12nm, που έχει σημαντικές επιπτώσεις στην μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, αλλά και την μικρότερη παραγωγή θερμότητας. Σε συνδυασμό με την πολύ καλή διαχείριση ενέργειας που κάνει το λειτουργικό σύστημα του P Smart 2019, το αποτέλεσμα είναι οι απόλυτα ικανοποιητικοί χρόνοι αναμονής και λειτουργίας.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας για τις ανάγκες του Review, με συνεχόμενη φωτογράφιση, αρκετή ώρα με την οθόνη ενεργή, και επίσης πολλές κλήσεις φωνής, στο τέλος της ημέρας η μπαταρία είχε πάντα περισσότερο από 35% ακόμα διαθέσιμο. Το ποσοστό αυτό δεν επαρκεί για δεύτερη ημέρα ανάλογης χρήσης, είναι όμως ένα πολύ καλό περιθώριο “ασφαλείας” ώστε να είναι σχεδόν πάντα σίγουρο ότι το Smartphone δεν θα μείνει από μπαταρία μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Η δεύτερη ημέρα χρήσης είναι δυνατή χωρίς πρόβλημα για όσους είναι λιγότερο απαιτητικοί με το P Smart 2019, αλλά κυρίως για όσους αφιερώσουν λίγο χρόνο να ρυθμίσουν τις πολύ χρήσιμες επιλογές για την διαχείριση ενέργειας και τον έλεγχο των εφαρμογών που προσφέρει το EMUI 9.

Στο κάτω μέρος του Smartphone βρίσκεται ένα πιο “απλό” microUSB για την φόρτιση του και την επικοινωνία με τον υπολογιστή. Στα χρήματα που κοστίζει το P Smart 2019 η επιλογή του MicroUSB είναι ακόμα “αποδεκτή”, ενώ στα θετικά πρέπει να αναφέρουμε ότι στην συσκευασία περιλαμβάνεται και ένας αρκετά μεγάλος φορτιστής των 2Α.

Συμπέρασμα.

Είναι δεδομένο ότι η Huawei έχει βάλει στόχο να κατακτήσει και την μεσαία κατηγορία, σε επίπεδο πωλήσεων αλλά και στο να προσφέρει τις καλύτερες συσκευές σε αυτή. Η τρίτη και νεότερη έκδοση του P Smart 2019 (η δεύτερη δεν ήρθε επίσημα στη χώρα μας και την Ευρώπη, αλλά εμείς την δοκιμάσαμε έτσι και αλλιώς! ) προσφέρει όλα αυτά που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο Smartphone.

Με πολύ καλή και μεγάλη οθόνη, εντυπωσιακό και όμορφο σχεδιασμό που ταιριάζει στο κοινό που απευθύνεται το P Smart 2019 (αλλά και σε μαύρο χρώμα για τους πιο σοβαρούς), επιδόσεις που είναι σαφώς πάνω από τον μέσο όρο, και μια “έξυπνη” κάμερα, δεν υπάρχει πρακτικά κάτι που να λείπει και να είναι απαραίτητο στην καθημερινότητα του ιδιοκτήτη του.

Η τιμή των 269 ευρώ όμως είναι αυτή που το κάνει να ξεχωρίζει, αφού στα χρήματα αυτά είναι ελάχιστες οι προτάσεις του ανταγωνισμού που μπορούν να προσφέρουν έστω και κάποια από τα πλεονεκτήματα του. Είναι δεδομένο ότι για τους επόμενους μήνες λοιπόν, το P Smart 2019 θα είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία τιμής του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights