Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart 2019 Review : Η επιτυχία συνεχίζεται !
p smart 2019

Huawei P Smart 2019 Review : Η επιτυχία συνεχίζεται !

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα

Το P Smart 2019 είναι το δεύτερο Smartphone της εταιρείας, μετά το Mate 20 Pro, που έρχεται στην αγορά με το EMUI 9, την νεότερη και καλύτερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος που σχεδιάζει η Huawei για τα Smartphones της.

Κάτω από αυτό βρίσκεται η επίσης νεότερη διαθέσιμη έκδοση του Android 9.0 pie της Google, και πρέπει και εδώ να τονίσουμε ότι σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει σχεδόν καμία άλλη πρόταση του ανταγωνισμού, που να τρέχει την έκδοση αυτή του λειτουργικού συστήματος.

Το γραφικό περιβάλλον της Huawei διαφέρει σημαντικά σε διάταξη και εμφάνιση από το Stock Android, όμως μαζί μεα υτή την σχεδιαστική αλλαγή φέρνει και πολλές χρήσιμες προσθήκες σε εφαρμογές και δυνατότητες.

Εφαρμογές όπως αυτή για την διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο, και αυτή για την αναπαραγωγή μουσικής, προσφέρουν εντυπωσιακά πιο όμορφη εμφάνιση από αυτές της Google.

Ταυτόχρονα έχουν και περισσότερες δυνατότητες, και ένα γραφικό περιβάλλον που τις κάνει σαφώς πιο εύχρηστες στην καθημερινότητα με το P Smart 2019.

Η Huawei όμως έχει κάνει και μερικές ακόμα πολύ χρήσιμες προσθήκες, όπως αυτή της εφαρμογής διαχείρισης αρχείων, αλλά και για την μεταφορά δεδομένων από την παλιά συσκευή του ιδιοκτήτη του Smartphone.

Φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα εναλλαγής του θέματος εμφάνισης, αλλά και η ξεχωριστή επιλογή φόντου για την οθονη αναμονής, την οθόνη κλειδώματος και ακόμα και για την εμφάνιση των εικονιδίων για κάθε εφαρμογή.

Είναι δεδομένο ότι το Stock Android έχει περισσότερες ελλείψεις από ότι έχει πλεονεκτήματα σε απλότητα και στο πόσοαπαιτητικό είναι για το Hardware κάθε συσκυεής. Η Huawei πολύ σωστά θεωρεί ότι οι συσκευές της πρέπει να διαχωρίζονται με βάση το γραφικό περιβάλλον τους, και τις δυνατότητες που αυτό προσφέρει, και το EMUI 9 πετυχαίνει σχεδόν άριστα ακριβώς αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights