Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το G8 της LG εμφανίζεται σε Renders και αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του
lg g8

Το G8 της LG εμφανίζεται σε Renders και αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του

απο Kostas Gliatiotis

Μερικά επίσημα όπως όλα δείχνουν Renders, του επόμενου G8 της LG, έκαναν την εμφάνιση τους πριν μερικές ώρες, και “αποκαλύπτουν” μερικά στοιχεία του σχεδιασμού του.

Το σημαντικότερο ίσως από αυτά, είναι ότι η LG δεν έχει επιλέξει κάποια οθόνη με μικρότερο πλέον Notch στο πάνω μέρος της για τη μπροστινή κάμερα μόνο. Οι οθόνες αυτου του είδους έχουν ήδη αρχίσει να θεωρούνται “δεδομένες” σε ακριβές συσκευές και όχι μόνο, αφου το Notch καλύπτει μικρότερο μέρος της οθόνης συνολικά.

Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων φαίνεται να έιναι και πάλι στο πίσω μέρος του επόμενου G8 της LG, και όχι κάτω από την οθόνη του, όπως επίσης καλώς ή κακώς θεωρείται πλέον “απαραίτητο” σε όλες τις ακριβές συσκευές για το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η επιλογή αυτή σημαίνει πιθανότατα ότι η LG έχει επιλέξει ένα LCD Panel για την οθόνη του G8, αφού τεχνικά μέχρι και σήμερα ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δεν μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από οθόνη αυτης της τεχνολογίας.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν την οθόνη να έχει μέγεθος 6.1 ιντσών, κοντά στο ιδανικό δηλαδή για συσκευές λογικού συνολικού μεγέθους, αν και σε περίπτωση που τα Renders είναι ακριβή στο μέγεθος, το πλαίσιο κάτω από την οθόνη αυτή είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το συνηθισμένο.


Το περίεργο με τα συγκεκριμένα Renders όμως είναι ότι δέιχνουν “μόνο” δύο κάμερες στο πίσω μέρος του επόμενου G8. Η LG ήταν από τις πρώτες εταιρείες μαζί με την Huawei και το Mate 20 Pro, που παρουσίασε Smartphone με τρεις πραγματικά χρήσιμες κάμερες στο πίσω μέρος του, με το V40.

Πιθανόν η εταιρεία να θέλει να διαχωρίσει ακόμα περισσότερο τις δύο “σειρές” συσκευών, και να κάνει πιο Premium αυτή των Vxx, κάτι που σημαίνει ότι η αρκετά παλαιά πλέον σειρά των Gxx θα βρεθεί σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής. Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να πρόκειται για μια μόνο από τις εκδόσεις του G8, και η εταιρεία να θέλει να ακολουθήσει την “συνηθισμένη” πλέον τακτική των δύο τουλάχιστον διαφορετικών εκδόσεων για κάθε νέο κορυφαίο Smartphone.

Σε κάθε περίπτωση, η LG θα ανακοινώσει νέα προϊόντα κατά τη διάρκεια του MWC στην Βαρκελών τον επόμενο μήνα. Σε αυτά φημολογείται ότι θα περιλαμβάνεται και το αναδιπλούμενο Smartphone της εταιρείας, που δεν θα χρησιμοποιεί όμως εύκαμπτη οθόνη όπως οι ανταγωνιστές του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights