Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Galaxy M30 εμφανίζεται σε… σχεδιάγραμμα

Το Galaxy M30 εμφανίζεται σε… σχεδιάγραμμα

απο Kostas Gliatiotis

Με τα Galaxy M10 και Galaxy M20 να έχουν ανακοινωθεί ήδη επίσημα για την αγορά της Ινδίας, η Samsung φαίνεται ότι ετοιμάζει και ένα τρίτο, ελάχιστα καλύτερο Smartphone για τη συγκεκριμένη σειρά, με την αναμενόμενη ονομασία Galaxy M30.

Η συσκευή έκανε την εμφάνιση της σε ένα “σχεδιάγραμμα” που αποκαλύπτει τον εξωτερικό σχεδιασμό, και μερικές ακόμα λεπτομέρειες. Αρχικά, το Galaxy M30 μοιράζεται την ιδια εμφάνιση στην μπροστινή του επιφάνεια, με μια εντυπωσιακά μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης, που φιλοξενεί αποκλειστικά την κάμερα.

Το πίσω μέρος τώρα, έχει τρεις κάμερες αντί για τις δύο στα Galaxy M20 και M10. Η βασική από αυτές φαίνεται να διατηρεί την ανάλυση των 13 Mpixels, η δεύτερη θα είναι και εδώ με υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 5 Mpixels, και η τρίτη πιθανότατα θα έχει τηλεφακό για 2Χ οπτικό ζουμ επίσης με χαμηλή ανάλυση 5 Mpixels.

Το Galaxy M30 θα είναι και αυτό σχεδιασμένο σαν μια οικονομική πρόταση που εστιάζει στην αγορά της Ινδίας, για αυτό και η Samsung περιορίζεται σε δύο κάμερες με αισθητά χαμηλότερη ανάλυση από το συνηθισμένο. Σε αντίθεση με τα M10 και M20 όμως, η οθόνη θα είναι τεχνολογίας AMOLED, μια σημαντική διαφορά για όσους προτιμούν την πολύ καλύτερη απόδοση των οθονών αυτού του είδους.

Τέλος, στο εσωτερικό του Galaxy M30 θα υπάρχει και πάλι ο Exynos 7904, που επίσης έχει σχεδιαστεί από τη Samsung σαν μια εναλλακτική του Exynos 7885, συγκεκριμένα για τις ανάγκες της αγοράς της Ινδίας. Η βασική έκδοση θα έρχεται με 3 GB μνήμης RAM, όμως εδώ θα υπάρχει και μια μεγαλύτερη που σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάνει τα 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία θα είναι και εδώ εντυπωσιακά μεγάλη στα 5.000 mAh όπως και στο M20.

Η συγκεκριμένη “διαρροή” δεν κάνει καμία αναφορά στο πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το Galaxy m30, και δεν επιβεβαιώνει απόλυτα και την ύπαρξη του. Σε κάθε περίπτωση, αν η συσκευή βρισκεται στο στάδιο του σχεδιασμού της, είναι δεδομένο ότι τον επόμενο καιρό θα κάνουν την εμφάνιση τους επιπλέον πληροφορίες για αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights