Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y7 2019 Review : Ένα Premium Smartphone στη μεσαία κατηγορία
Y7 2019

Huawei Y7 2019 Review : Ένα Premium Smartphone στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Ένα βασικό «σημείο-κλειδί» της φιλοσοφίας της Huawei με το Y7 (2019), είναι  να προσφέρει στον αγοραστή που δεν θέλει να δαπανήσει πολλά χρήματα μια συσκευή με μεγάλη οθόνη, κάτι που το καταναλωτικό κοινό δείχνει να εκτιμάει στις μέρες μας. Για να το πετύχει λοιπόν αυτό, εξόπλισε το νέο της μοντέλο με μία IPS LCD, η διαγώνιος της οποίας είναι 6,26 ίντσες, όπως αναφέραμε και πριν. Η ανάλυσή της φτάνει τα 720 x 1520 pixels, με αποτέλεσμα ο αριθμός των τελευταίων να κυμαίνεται στα περίπου 270 ανά ίντσα, επίδοση μάλλον αποδεκτή για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής στην οποία ανήκει το Y7 (2019).

Σε πρακτικό επίπεδο, η οθόνη του Y7 (2019) λόγω του μεγέθους της αλλά και της 19:9 αναλογίας της, θα ικανοποιήσει αρκετά εύκολα τον αγοραστή που θα το επιλέξει για αυτό τον σκοπό, και όχι άδικα, μιας και οι 6,26 ίντσες επιτρέπουν την άνετη θέαση περιεχομένου. Στα παραπάνω συνεπικουρεί το ότι τα χρώματα δεν είναι ιδιαίτερα κορεσμένα, ενώ η απόδοσή της κάτω από το φως του ήλιου είναι αρκετά ικανοποιητική, κάτι στο οποίο συντελεί η ύπαρξη του αισθητήρα φωτισμού που αναφέραμε και πριν και που επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της «συμπεριφοράς» της ώστε να είναι πιο ευκρινής.

Εάν ανήκετε σε αυτούς που «ενοχλούνται» από το notch, θα επισημάνουμε ότι στην σχετική ενότητα στις Ρυθμίσεις υπάρχει σχετική επιλογή που επιτρέπει στον χρήστη να το «κρύψει», κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα ο χώρος αριστερά και δεξιά από αυτό να «μαυρίσει» και οι σχετικές πληροφορίες να εμφανίζονται κάτω από αυτό. Παράλληλα, πάλι στην ίδια ενότητα, μπορούμε να πειραματιστούμε με την θερμοκρασία με την θερμοκρασία χρώματος, να ενεργοποιήσουμε το φίλτρο μπλε φωτός για πιο άνετη ανάγνωση κειμένου κτλ.

Περιληπτικά, η οθόνη του Y7 (2019) μπορούμε να πούμε ότι πετυχαίνει τον σκοπό της, ο οποίος είναι να προσφέρει στον αγοραστή μεγάλη και «αρχοντική» οθόνη σε σχετικά χαμηλό κόστος. Είναι σαφές ότι δεν αποσκοπεί στο να ικανοποιήσει απαιτητικούς χρήστες ωστόσο, ταυτόχρονα, ο καταναλωτής που θα δαπανήσει 200€ δύσκολα θα έχει κάποιο ιδιαίτερο παράπονο  που θα τον κάνει να… μετανιώσει για την επιλογή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights