Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y7 2019 Review : Ένα Premium Smartphone στη μεσαία κατηγορία
Y7 2019

Huawei Y7 2019 Review : Ένα Premium Smartphone στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η Huawei έχει εξοπλίσει το Y7 (2019) με μία μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία, η οποία φτάνει τα 4.000 mAh. Όπως είναι επόμενο, έχοντας ως δεδομένο ότι το hardware είναι αρκετά αποδοτικό όσον αφορά την ενεργειακή κατανάλωση, το νέο μοντέλο της κινέζικης εταιρείας είναι ικανό να προσφέρει καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας. Στα πλαίσια αυτά, ακόμα και με «έντονη» χρήση, (YouTube, social media, IM apps κτλ) το Y7 (2019) θα βγάλει την μέρα με αρκετή άνεση, χωρίς να… αγχώσει τον χρήστη.

Εάν πάλι αναφερόμαστε σε «απλή» χρήση η οποία δεν περιλαμβάνει την χρήση εφαρμογών που απαιτούν σύνδεση στο Internet, τότε είναι δεδομένο ότι θα περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες πριν χρειαστεί να επαναφορτίσετε την συσκευή σας. Παράλληλα, εάν επιθυμείτε το μέγιστο αποτέλεσμα όσον αφορά την αυτονομία, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την σχετική εφαρμογή του κατασκευαστή, η οποία είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και αποδοτική.

Το Y7 2019 φορτίζει μέσω μιας microUSB θύρας στο κάτω μέρος του που προσφέρει και συνδεσιμότητα με υπολογιστή και άλλες συσκευές. Στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Smartphone δεν είναι ακόμα “απαραίτητη” μια USB Type-C θύρα, οπότε προς το παρόν θεωρείται… αποδεκτή η επιλογή της Huawei.

Στην συσκευασία δεν υπάρχει κάποιος “ταχυφορτιστής”, όμως αυτός που έρχεται μαζί με το Y7 2019 έχει έξοδο 2Α, που σε ιδανικές συνθήκες θέλει λίγο περισσότερο από δύο ώρες για να γεμίσει πλήρως τη μπαταρία του από σχεδόν άδεια.

Σε κάθε περίπτωση, θα δηλώσουμε ικανοποιημένοι από την απόδοση της μπαταρίας του Y7 (2019). Η μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία σε συνδυασμό με το αποδοτικό hardware, έχει ως αποτέλεσμα η συσκευή να κάνει τον χρήστη να νιώθει αρκετά…. ασφαλής και να ξέρει ότι θα βγάλει την μέρα του χωρίς προβλήματα, κάτι που είναι και το ζητούμενο, άλλωστε.

Συμπέρασμα

Εάν επιθυμείτε να δαπανήσετε περίπου 200€ και θέλετε μια συσκευή με μεγάλη και άνετη οθόνη η οποία θα σας επιτρέψει να τρέξετε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές χωρίς προβλήματα, τότε το Y7 (2019) είναι μια συσκευή που είναι πολύ πιθανό να σας ικανοποιήσει.

Η ποιότητα κατασκευής του είναι καλή, ενώ η οθόνη δεν αριστεύει αλλά ταυτόχρονα δεν απογοητεύει και, παράλληλα, είναι «ξεκούραστη» λόγω της μεγάλης διαγωνίου της. Επίσης, η κάμερα είναι αξιοπρεπής για τα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία ανήκει η συσκευή, η μπαταρία επαρκέστατη και, τέλος, το hardware είναι αρκετά ικανό ώστε ο χρήστης να μπορεί να τρέξει όλες τις γνωστές εφαρμογές χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Σε γενικές  γραμμές, το Huawei Y7 (2019) είναι μια αρκετά ανταγωνιστική πρόταση στην κατηγορία των 200€ η οποία είναι ικανή να διεκδικήσει το μερίδιο επιτυχίας που της αναλογεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τελικός κριτής είναι πάντοτε το καταναλωτικό κοινό, οπότε θα σας προτείνουμε να το δείτε από κοντά σε κάποιο κατάστημα, ώστε να σχηματίσετε την δική σας άποψη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights