Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y7 2019 Review : Ένα Premium Smartphone στη μεσαία κατηγορία
Y7 2019

Huawei Y7 2019 Review : Ένα Premium Smartphone στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα

Το Huawei Y7 (2019) έφτασε στα χέρια μας με την έκδοση 8.1 (Oreo) του Android ενώ, όπως θα περίμενε κανείς, το Περιβάλλον Χρήστη είναι το γνωστό EMUI που έχει δημιουργήσει ο κατασκευαστής (έκδοση 8.2).

H Huawei έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα UI το οποίο είναι αποδοτικό και αρκετά παραμετροποιήσιμο. Απέχει… ιδιαίτερα από την stock έκδοση του Android και είναι προφανές ότι πετυχαίνει τον σκοπό του, που είναι να την διαχωρίσει έναντι των υπόλοιπων κατασκευαστών.

 Έτσι, για αρχή θα αναφέρουμε ότι ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει εάν επιθυμεί να έχει App Drawer ή όχι, κάτι που μας βρίσκει ιδιαίτερα… σύμφωνους. Παράλληλα, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο χειρισμού της συσκευής, είτε αλλάζοντας την διάταξη των πλήκτρων πλοήγησης, είτε ενεργοποιώντας την πλοήγηση με ένα πλήκτρο, με χειρονομίες κτλ.

Φυσικά, μπορούμε πάντοτε να διαχειριστούμε τις ταπετσαρίες και τα widgets μας, να δημιουργήσουμε νέες Οθόνες Αναμονής κτλ.

Όσον αφορά τον Πίνακα Ειδοποιήσεων, μπορούμε προφανώς να διαχειριστούμε την διάταξη και τον αριθμό των συντομεύσεών μας, όπως μας εξυπηρετεί.

Ερχόμενοι τώρα στις προεγκατεστημένες εφαρμογές, είναι αρκετές στον αριθμό και είναι εμφανές ότι η Huawei έχει δημιουργήσει το δικό της… οικοσύστημα. Από αυτές, θα αναφέρουμε την ύπαρξη Ραδιοφώνου FM, όπως επίσης την «Διαχείριση τηλεφώνου» η οποία επιτρέπει την συνολική επόπτευση της συσκευής. Παράλληλα, υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για τις φωτογραφίες και τα video μας, όπως επίσης για την μουσική μας κτλ.

Οι Ρυθμίσεις έχουν αρκετά λογική διάταξη και δομή και, κατά συνέπεια, ο μέσος χρήστης δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα σε κάτι ώστε να προσαρμόσει την συσκευή στις ανάγκες του.

Τέλος, ο dialer, h εφαρμογή για αποστολή και λήψη SMS καθώς και εκείνη για την διαχείριση των επαφών μας κτλ είναι σχεδιασμένες ώστε να εναρμονίζονται με το υπόλοιπο γραφικό περιβάλλον της Huawei.

Θα επαναλάβουμε ότι το UI της Huawei είναι ένα από τα πιο παραμετροποιήσιμα στον χώρο του Android και προσφέρει πραγματικά πολλές δυνατότητες έτσι ώστε όποιος το επιθυμεί μπορεί να πειραματιστεί μαζί του και να φέρει την συσκευή στα μέτρα του. Παράλληλα, όσον αφορά τον «απλό» χρήστη, είναι αποδοτικό και εύχρηστο και δεν δημιουργεί κανένα… πονοκέφαλο στην  καθημερινότητά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights