Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor View 20 Review : Καινοτομία και επιδόσεις

Honor View 20 Review : Καινοτομία και επιδόσεις

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα

Το Honor View 20 είναι το πρώτο Smartphone της εταιρείας που ερχεται στην αγορά με ένα διαφορετικό γραφικό περιβάλλον που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για τις συσκευές της. Το Magic Ui 2 όπως ονομάζεται, είναι προς το παρόν αρκετά… ίδιο σε συνολική εμφάνιση με το EMUI της Huawei, όμως στις επόμενες εκδόσεις του θα αρχίσει να διαφέρει ακόμα περισσότερο.

Κάτω από το Magic Ui 2 βρίσκεται το Android 9 Pie της Google, αφού η Honor είναι από τις εταιρείες με την καλύτερη παράδοση στην διάθεση συσκευών με την νεότερη διαθέσιμη έκδοση κάθε φορά.

Το γραφικό περιβάλλον είναι πολύ δύσκολο να το ξεχωρίσει κάποιος από το EMUI 9 της Huawei, και θα μπορούσε να πει κανείς ότι μόνο στο μενού των ρυθμίσεων και στις πληροφορίες συσκευής, αναφέρεται σαν Magic UI 2. Πολλές από τις σχεδιαστικές διαφορές που έχει, είναι αρκετά περιορισμένες και είναι έτσι και αλλιώς αλλαγές που μπορεί να κάνει και ο χρήστης με την εφαρμογή απλά ενός διαφορετικού «θέματος».

Εκτός από την υποστήριξη θεμάτων, το Magic UI 2 έχει εντυπωσιακά πολλές επιλογές για την προσαρμογή της εμφάνισης και της διάταξης του γραφικού περιβάλλοντος ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του View 20.

Η Honor πολύ καλά κάνει και επιλέγει να σχεδιάζει τις δικές της εφαρμογές και αντικαθιστά αυτές που έχει σχεδιάσει η Google για το Stock Android. Εναλλακτικά προσφέρει και τις δυο, ώστε ο χρήστης να διαλέγει αυτή που του αρέσει περισσότερο ή αυτή που προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες και συνήθως δεν είναι αυτή της Google.

Το γραφικο περιβάλλον έχει αρκετά ευχάριστη και όμορφη εμφάνιση ακόμα και σε σχετικά απλές εφαρμογές όπως αυτή της αναπαραγωγης μουσικής.

Παραδοσιακά η εταιρεία επιλέγει να δημιουργήσει τη δική της «Συλλογή» για φωτογραφίες και βίντεο, μια εφαρμογή που αντικαθιστά το απαράδεκτα απλό σε εμφάνιση και λειτουργικότητα Google Photos. Μάλιστα η «Συλλογή» περιέχει και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με εντυπωσιακά πολλές επιλογές, που κάνουν σχεδόν άσκοπη την εγκατάσταση άλλης εφαρμογής για αυτό το σκοπό.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις επόμενες εκδόσεις του Magic UI, και τις διαφοροποιήσεις που αυτές θα έχουν από το EMUI της Huawei. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η έκδοση που τρέχει το View 20 είναι ελάχιστα διαφορετική , χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα «κακό», αφού το γραφικό περιβάλλον της Huawei είναι μια από τις καλύτερες υλοποιήσεις που βασίζονται στο Android 9.0 Pie.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights