Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8A review : Οικονομικό και αποδοτικό
honor 8a

Honor 8A review : Οικονομικό και αποδοτικό

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Η LCD οθόνη του Honor 8A έχει, όπως ήδη αναφέραμε, διαγώνιο 6 ιντσών, ενώ η ανάλυσή της είναι της τάξεως των 720 x 1560 pixels, η οποία μπορεί να θεωρηθεί αναμενόμενη για την κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει η συσκευή. Η πυκνότητα των pixels ανά ίντσα (PPI – pixels per inch) φτάνει τα 283, ενώ το aspect ratio είναι 19,5:9.

Σε πρακτικό επίπεδο, θεωρούμε ότι είναι αρκετά… δύσκολο ο χρήστης που θα δαπανήσει τα περίπου 150€ που κοστίζει η συσκευή να μείνει παραπονεμένος. Η χρωματική απόδοσή της κινείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα χωρίς να παρατηρούνται αλλοιώσεις, ενώ η αρκετά μεγάλη διαγώνιός της κάνει την θέαση περιεχομένου αρκετά ξεκούραστη και βολική.

Στο ίδιο μοτίβο, θα αναφέρουμε ότι η ευκρίνειά της κάτω από το φως του ήλιου παίρνει επίσης αρκετά… καλό βαθμό, κάτι στο οποίο συμβάλλει η ύπαρξη αισθητήρα φωτισμού που αναλαμβάνει την αυτόματη ρύθμισή της. Επιπροσθέτως, όπως και στην περίπτωση του Huawei Y7 2019 που πρόσφατα παρουσιάσαμε, θα προσθέσουμε ότι στις Ρυθμίσεις υπάρχει η δυνατότητα «απενεργοποίησης» του notch, καθώς επίσης να «πειράξουμε» την θερμοκρασία χρώματος κτλ.

Σαν γενικό συμπέρασμα, θα διατυπώσουμε ότι η οθόνη του Honor 8A είναι μια από τις καλύτερες που μπορεί να βρει κάποιος σε αυτή την κατηγορία τιμής. Οι αρκετά μεγάλες φυσικές διαστάσεις της, η ανάλυσή της και η χρωματική της απόδοση είναι ιδανικές για μια συσκευή των 150€ και είναι, κατά την άποψή μας, δεδομένο ότι ο αγοραστής δύσκολα θα δυσαρεστηθεί σε κάτι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Manousos Nikolakopoulos 20/05/2019 - 23:44

Απλά εξαιρετικό, αυτό το αναλυτικό review.Αφορα κύριος εμάς που ασχολούμαστε με κινητά της χαμηλής κατηγορίας τιμών (κάτω από 150).Σας ευχαριστούμε πολύ για την καλή δουλειά!
Σ. Σ. θα μας ενδιέφερε και το ολοκαίνουριο Alcatel 1s αν έχετε την δυνατότητα και την ευγενή καλοσύνη θα θέλαμε να το κάνετε.

Reply
Kostas Gliatiotis 21/05/2019 - 22:59

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση !!

Σε ευχαριστούμε καταρχήν για τα καλά σου λόγια ! Θα επικοινωνήσουμε με την Alcatel και θα προσπαθήσουμε να έχουμε τη συσκευή διαθέσιμη για να τη δοκιμάσουμε 🙂

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights