Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8A review : Οικονομικό και αποδοτικό
honor 8a

Honor 8A review : Οικονομικό και αποδοτικό

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα

Το Honor 8A έφτασε στα χέρια μας με την έκδοση 9 (Pie) του Android, ενώ το Περιβάλλον Χρήστη είναι προφανώς εκείνο της Huawei, το γνωστό EMUI (έκδοση 9.0.1).

Όπως είναι γνωστό, το EMUI απέχει πολύ από την stock έκδοση του OS της Google και στο επίπεδο ανάπτυξης που έχει φτάσει είναι ιδιαίτερα παραμετροποιήσιμο και αποδοτικό σε επίπεδο καθημερινής χρήσης.

Στα πλαίσια αυτά, μπορούμε να επιλέξουμε εάν θέλουμε να έχουμε ή όχι App Drawer, να ορίσουμε την σειρά των πλήκτρων πλοήγησης ή ακόμα και να χρησιμοποιήσουμε την συσκευή μας μόνο με «χειρονομίες».

Φυσικά, όπως πάντα, έχουμε την δυνατότητα να ορίσουμε τις ταπετσαρίες και τα widgets μας,  να διαχειριστούμε τις Οθόνες Αναμονής μας κτλ.

 Ο Πίνακας Ειδοποιήσεων είναι ο γνωστός του EMUI και όπως είναι ευνόητο μας δίνεται η επιλογή αναδιάταξης των συντομεύσεών μας.

Ο αριθμός των προεγκατεστημένων εφαρμογών είναι αρκετά… εκτεταμένος, καλύπτοντας κάθε… γούστο. Όπως συνηθίζουμε, θα αναφέρουμε την ύπαρξη Ραδιοφώνου FM, εφαρμογών για τις φωτογραφίες, τα βίντεο και την μουσική μας, καθώς επίσης και την «Διαχείριση» μέσω της οποίας μπορούμε να εποπτεύσουμε την συσκευή μας.

Το μενού των Ρυθμίσεων είναι αρκετά εύχρηστο και απλό και, όπως είπαμε, επιτρέπει αρκετά μεγάλη παραμετροποίηση του smartphone μας, για όσους το επιθυμούν φυσικά.

Κλείνοντας, ο dialer και οι εφαρμογές για την λήψη και την αποστολή SMS, την διαχείριση των επαφών μας κτλ είναι εύχρηστες και ανασχεδιασμένες στα πρότυπα του γραφικού περιβάλλοντος της Huawei.

Όπως είπαμε και στο πρόσφατο review που κάναμε για το Huawei Y7 2019, το EMUI είναι απλό και εύχρηστο για τον μέσο χρήστη και, παράλληλα, προσφέρει επιλογές παραμετροποίησης και είναι αποδοτικό για όσους θέλουν να «εξερευνήσουν» το smartphone τους. Σε κάθε περίπτωση, θα ικανοποιήσει και τους μεν και τους δε, κάτι που είναι και το ζητούμενο… άλλωστε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Manousos Nikolakopoulos 20/05/2019 - 23:44

Απλά εξαιρετικό, αυτό το αναλυτικό review.Αφορα κύριος εμάς που ασχολούμαστε με κινητά της χαμηλής κατηγορίας τιμών (κάτω από 150).Σας ευχαριστούμε πολύ για την καλή δουλειά!
Σ. Σ. θα μας ενδιέφερε και το ολοκαίνουριο Alcatel 1s αν έχετε την δυνατότητα και την ευγενή καλοσύνη θα θέλαμε να το κάνετε.

Reply
Kostas Gliatiotis 21/05/2019 - 22:59

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση !!

Σε ευχαριστούμε καταρχήν για τα καλά σου λόγια ! Θα επικοινωνήσουμε με την Alcatel και θα προσπαθήσουμε να έχουμε τη συσκευή διαθέσιμη για να τη δοκιμάσουμε 🙂

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights