Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8A review : Οικονομικό και αποδοτικό
honor 8a

Honor 8A review : Οικονομικό και αποδοτικό

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα

Η Honor έχει εξοπλίσει το 8A με μία  βασική κάμερα η οποία διαθέτει αισθητήρα με ανάλυση 13 MP, διάφραγμα f/1.8 και δυνατότητες όπως αυτόματη εστίαση, HDR και panorama, ενώ η δυνατότητα καταγραφής βίντεο φτάνει τα 1080p. Αντίστοιχα, η εμπρόσθια κάμερα κινείται στα 8 MP με διάφραγμα f/2.0 και, επίσης, video recording και πάλι στα 1080p.

Κρίνοντας την απόδοση της βασικής κάμερας, θα δηλώσουμε αρκετά ικανοποιημένοι για τα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία ανήκει το νέο smartphone της Honor. Τα χρώματα αποδίδονται αρκετά «φυσικά» (ίσως θα τα θέλαμε λίγο πιο έντονα, αλλά είναι και… θέμα γούστου εν τέλει) ενώ τα επίπεδα λεπτομέρειας και φωτομέτρησης κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Παράλληλα, η χρήση HDR μπορεί να βοηθήσει σε συνθήκες κατά τις οποίες υπάρχουν έντονες διαφοροποιήσεις φωτισμού στο κάδρο μας με αποτέλεσμα να βγαίνουν πιο «καθαρές» και λεπτομερείς φωτογραφίες.

Εκεί που το Honor 8A κατάφερε να μας αφήσει ακόμα καλύτερες εντυπώσεις – πάντα εφόσον μιλάμε για συσκευή των 150€ – ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει μπορούν να χαρακτηριστούν ως αρκετά ικανοποιητικές. Τα επίπεδα θορύβου δεν είναι ιδιαίτερα… ενοχλητικά και με τις κατάλληλες συνθήκες φωτισμού η συσκευή μπορεί να βγάλει αρκετά λεπτομερείς φωτογραφίες.

Όπως αναφέραμε και πριν, η δυνατότητα καταγραφής video φτάνει τα 1080p και μπορούμε και πάλι να δηλώσουμε αρκετά ικανοποιημένοι για μια συσκευή σε αυτά τα χρήματα.

https://youtu.be/LAJwZQlqQck
https://youtu.be/P0OijuH94_w

Τέλος, η εφαρμογή της κάμερας είναι αρκετά απλή και δεν προβληματίζει τον μέσο χρήστη σε οτιδήποτε. Φυσικά, υπάρχει το «Pro» menu, το οποίο απευθύνεται σε όσους αρέσκονται στο να… πειραματίζονται.

Όπως πιστεύουμε πως είναι εμφανές, θα βάλουμε θετικό πρόσημο στην κάμερα του Honor 8A. Για οικονομική συσκευή, η απόδοσή της είναι άνω του μέσου όρου για τα δεδομένα της κατηγορίας της και μας ικανοποιεί το ότι όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε όλο και καλύτερες υλοποιήσεις, ακόμα και σε φτηνά smartphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Manousos Nikolakopoulos 20/05/2019 - 23:44

Απλά εξαιρετικό, αυτό το αναλυτικό review.Αφορα κύριος εμάς που ασχολούμαστε με κινητά της χαμηλής κατηγορίας τιμών (κάτω από 150).Σας ευχαριστούμε πολύ για την καλή δουλειά!
Σ. Σ. θα μας ενδιέφερε και το ολοκαίνουριο Alcatel 1s αν έχετε την δυνατότητα και την ευγενή καλοσύνη θα θέλαμε να το κάνετε.

Reply
Kostas Gliatiotis 21/05/2019 - 22:59

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση !!

Σε ευχαριστούμε καταρχήν για τα καλά σου λόγια ! Θα επικοινωνήσουμε με την Alcatel και θα προσπαθήσουμε να έχουμε τη συσκευή διαθέσιμη για να τη δοκιμάσουμε 🙂

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights