Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8A review : Οικονομικό και αποδοτικό
honor 8a

Honor 8A review : Οικονομικό και αποδοτικό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Το Honor 8A διαθέτει μία μικρή σχετικά μπαταρία για τα σημερινά δεδομένα, με χωρητικότητα 3.020 mAh. Παρόλαυτά, φαίνεται πως έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά στην διαχείριση του hardware και έτσι η συσκευή είναι σε θέση να βγάλει την μέρα με αρκετή άνεση, ακόμα και με «εντατική» χρήση (social media, IM apps, φωτογραφίες κτλ). Κατά κανόνα, στο τέλος της μέρας η συσκευή θα μείνει με ένα 20-30% απόθεμα το οποίο δεν θα αγχώσει τον χρήστη. Παράλληλα, όπως συνηθίζουμε να επισημαίνουμε, για όσους θέλουν το βέλτιστο αποτέλεσμα θα τους προτρέψουμε να επισκεφτούν την ανάλογη ενότητα στην εφαρμογή «Διαχείριση», καθώς η Huawei έχει κάνει ιδιαίτερα καλή δουλειά.

Από την άλλη πλευρά, εάν ανήκετε στους χρήστες που έχουν την συσκευή τους απλά για κλήσεις και μηνύματα και δεν χρησιμοποιείτε εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο Internet, είναι δεδομένο ότι θα περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες πριν χρειαστεί να συνδέσετε τον φορτιστή σας. Σε κάθε περίπτωση, η μπαταρία του Honor 8A κινείται στον μέσο όρο που περιμένει κανείς από ένα σύγχρονο smartphone.

Συμπέρασμα

Είμαστε της άποψης ότι το Honor 8A αποτελεί μια «τίμια» επιλογή για όσους δεν θέλουν να δαπανήσουν πολλά χρήματα για το επόμενη συσκευή τους. Με κόστος περί τα 150€, ο αγοραστής θα αποκτήσει ένα smartphone με αρκετά μεγάλη και καλή σε απόδοση οθόνη, το οποίο ταυτόχρονα είναι βολικό στην χρήση και έχει επίσης αρκετά όμορφο design. Παράλληλα, η ποιότητα κατασκευής κινείται σε καλά επίπεδα, η κάμερα είναι αξιοπρεπής για τα δεδομένα της οικονομικής κατηγορίας και το hardware είναι ικανό ώστε ο χρήστης να τρέξει όλες τις γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές.

Με το 8A, η Honor βάζει στην αγορά μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική συσκευή και θέτει στον αγοραστή μία ακόμα επιλογή σε μια κατηγορία που ήδη έχει αρκετές για να διαλέξει. Αυτό που εν τέλει μας χαροποιεί σε προσωπικό επίπεδο, είναι ότι εν τέλει το αποτέλεσμα είναι εις όφελος του καταναλωτικού κοινού, κάτι που πάντοτε… στηρίζουμε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Manousos Nikolakopoulos 20/05/2019 - 23:44

Απλά εξαιρετικό, αυτό το αναλυτικό review.Αφορα κύριος εμάς που ασχολούμαστε με κινητά της χαμηλής κατηγορίας τιμών (κάτω από 150).Σας ευχαριστούμε πολύ για την καλή δουλειά!
Σ. Σ. θα μας ενδιέφερε και το ολοκαίνουριο Alcatel 1s αν έχετε την δυνατότητα και την ευγενή καλοσύνη θα θέλαμε να το κάνετε.

Reply
Kostas Gliatiotis 21/05/2019 - 22:59

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση !!

Σε ευχαριστούμε καταρχήν για τα καλά σου λόγια ! Θα επικοινωνήσουμε με την Alcatel και θα προσπαθήσουμε να έχουμε τη συσκευή διαθέσιμη για να τη δοκιμάσουμε 🙂

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights