Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Review : Η κορυφαία απόδοση δεν είναι ακριβή

Huawei P30 Review : Η κορυφαία απόδοση δεν είναι ακριβή

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Έχουμε ήδη αναφερθεί στην πολύ καλή οθόνη του P30 και στο εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω από αυτή. Η Huawei έχει επιλέξει αυτή τη φορά ένα εντυπωσιακό σε συνολική απόδοση AMOLED panel. Πριν ένα χρόνο το P20 είχε μια LCD οθόνη αντί της επίσης AMOLED του P20 Pro, και η αλλαγή αυτή στο P30 είναι προφανώς καλοδεχούμενη.

Η φυσική ανάλυση της οθόνης είναι 2340 x 1080 pixels, και δεν θα περιμέναμε κάτι περισσότερο από την στιγμή που η Huawei ξεκάθαρα θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητη υψηλότερη ανάλυση, ενώ μάλιστα δηλώνει πολύ σωστά, ότι έχει αρνητικές επιπτώσεις και στην κατανάλωση της μπαταρίας.

Οι «φήμες» που θέλουν την Huawei να έχει επιλέξει την Samsung σαν τον πορμηθευτή για τις οθόνες των νέων P30, δεν είναι κάτι αρνητικό κατά τη γνώμη μας, από τη στιγμή που το AMOLED Panel έχει την πολύ καλή αυτή απόδοοση. Τα πάντα εμφανίζονται με ζωντανά και έντονα χρώματα, που όμως παραμένουν μέσα στα πλαίσια του λογικού, χωρίς να φτάνουν στο σημείο να είναι υπερβολικά και κουραστικά.

Η οθονη του P30 είναι συμβατή με την προβολή HDR περιεχομένου, μια ακόμα προσθήκη που δεν υπηρχε σε καμία από τις δύο συσκευές της προηγούμενης σειράς. Μάλιστα το Smartphone αναγνωρίζεται κανονικά από το Youtube για την αναπαραγωγή HDR Video, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Netflix.

Στις ρυθμίσεις της οθόνης, ο ιδιοκτήτης του Smartphone μπορεί να επιλέξει να κάνει την χρωματική της απόδοση ακόμα πιο έντονη, αν θέλει να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του AMOLED Panel. Προς τιμήν της, η Huawei έχει προ επιλεγμένη την ¨τυπική» λειτουργία, που παράγει πιο φυσικά και ξεκούραστα χρώματα όπως ήδη αναφέραμε.

Τέλος, τυπικά θα αναφέρουμε ότι οι γωνίες θεάσης είναι «αστεία» καλές,όπως σε όλα τα AMOLED Panel, ενώ και ο φωτισμός μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Θα θέλαμε η αυτόματη προσαρμογή του να τον κρατάει σε πιο υψηλό επίπεδο σε εξωτερικούς χώρους, όμως αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει χειροκίνητα.

Συνολικά, η οθόνη του P30 είναι με χαρακτηριστική άνεση ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του. Η εταιρεία επέλεξε να εξοπλίσει το μικρότερο μοντέλο με ένα κορυφαίας ποιότητας Panel, που δεν έχει πραγματικά τίποτα να ζηλέψει από την οθόνη του P30 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights