Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Review : Η κορυφαία απόδοση δεν είναι ακριβή

Huawei P30 Review : Η κορυφαία απόδοση δεν είναι ακριβή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η Huawei φαίνεται ότι έχει βρει κάποια «μαγική» συνταγή στο πόσο καλή θα είναι η απόδοση των μπαταριών σε όλες τις ακριβές συσκευές της και όχι μόνο, και το P30 δεν αποτελεί την εξαίρεση σε αυτό.

Το Smartphone έχει μια μπαταρία των 3,620 mAh στο εσωτερικό του, που είναι πρακτικά τόσο μικρότερη από αυτή του P30 Pro όσο «υπαγορεύουν» οι επίσης μικρότερες διαστάσεις του. Όμως η πολύ καλή διαχείριση που κάνει το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, αλλά και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Kirin 980 στο εσωτερικό του, χαρίζουν χρόνους λειτουργίας πάνω από το μέσο όρο για αυτή τη χωρητικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι θέλει πραγματικά… προσπάθεια για να καταφέρει κάποιος να αφήσει το P30 από μπαταρία μέσα σε μια μόλις ημέρα. Με αρκετά έντονη χρήση, η μπαταρία έχει ακόμα περίπου ένα 20% στο τέλος της ημέρας αυτής, που είναι αρκετό σαν «ψυχολογικό» όριο, μέχρι να φτάσει στο … φορτιστή του το τηλέφωνο.

Ο χρόνος αυτός μπορεί με ευκολία να φτάσει τις δύο ημέρες, για όσους είναι λιγότερο απαιτητικοί στην καθημερινότητα τους ή απλά οσους χρησιμοποιούν λιγότερο συχνά την κάμερα του P30 και τις πολλές δυνατότητες αυτής.

Το Smartphone υποστηρίζει ταχεία φόρτιση με το Super Charge πρότυπο της Huawei, στην έκδοση όμως που υποστηρίζει και το παλαιότερο P20 pro. Για κάποιο λόγο η εταιρεία επέλεξε να μην προσφέρει το ίδιο εντυπωσιακό πρότυπο που δίνει έως και 40W από τον φορτιστή, το πρότυπο που υποστηρίζει το P30 pro και το Mate 20 Pro.

Βέβαια, με την ελαφρώς μικρότερη χωρητικότητα της μπαταρίας, αυτό είναι και λιγότερο σημαντικό, αφού και πάλι για μια πλήρη φόρτιση χρειάζεται λίγο περισσότερο από 1.5 ώρα.

Συμπέρασμα.

Το P30 είναι ίσως από τα πιο «αδικημένα» Smartphones του 2019, απλά και μόνο επειδή ζει στην σκία του μεγαλύτερου αδερφού του, του εντυπωσιακού P30 Pro. Η μικρότερη από τις δύο εκδόσεις, είναι σε όλους τους σημαντικούς τομείς καλύτερη από το προηγούμενο κορυφαίο P20 Pro της εταιρείας, και μάλιστα είναι και σημαντικά φθηνότερο από ότι ήταν αυτό όταν άρχισε να πωλείται.

Προφανώς και η τεχνολογία εξελίσσεται, και η Huawei είναι από τις εταιρείες που φτάνουν την εξέλιξη αυτή στα όρια της, είναι όμως άξιο αναφοράς ότι η εταιρεία προσφέρει τις βελτιώσεις αυτές ακόμα και στο P30, που δεν αποτελεί την καλύτερη συσκευή που έχει διαθέσιμη στην αγορά.

Θα μπορούσε να έχει περιορίσει περισσότερο τις δυνατότητες του, προκειμένου να το διαχωρίσει από το P30 Pro, όμως προς τιμήν της δεν επέλεξε να κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το P30 να είναι με διαφορά η πιο ολοκληρωμένη συσκευή που μπορεί να αγοράσει κανείς στα χρήματα που κοστίζει, και αυτο περιλαμβάνει και δύο από τις εκδόσεις του επίσης νεότερου Smartphone από τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της Huawei…

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights