Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Review : Η κορυφαία απόδοση δεν είναι ακριβή

Huawei P30 Review : Η κορυφαία απόδοση δεν είναι ακριβή

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Το P30 έρχεται με το νεότερο διαθεσιμο Android 9 pie της Google, αλλά και με ελάχιστα νεότερο γραφικό περιβάλλον πάνω από αυτό, την έκδοση 9.1 του EMUI Η βασικότερη διαφορά είναι η επανασχεδιασμένη εμφάνιση για την εφαρμογή της κάμερας, και το GPU Turbo 3.0 που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πόρους του συστήματος σε απαιτητικά παιχνίδια.

Η εμφάνιση του EMUI 9.1 διαφέρει σημαντικά από αυτή του Stock Android, όπως και η λογική δομή του, και η διάταξη των εφαρμογών που παρουσιάζονται σε διαφορετικές οθόνες αναμονής. Εδώ και χρόνια πλέον, η εταιρεία προσφέρει επίσης την δυνατότητα ξεχωριστού μενού για τις εγκατεστημένες εφαρμογές, μια επιλογή που μπορεί να αλλάξει από τις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης.

Το κατάστημα «θεμάτων» της Huawei περιέχει μια μεγάλη λίστα από διαφορετικά θέματα, που αλλάζουν συνολικά την εμφάνιση του μενού του P30. Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να κάνει μόνο τις αλλαγές που του αρέσουν περισσότερο, ενώ σε αυτες περιλαμβάνεται πλέον και η αλλαγή της γραμματοσειράς.

Η Huawei κάνει πολύ καλά που επιλέγει να δημιουργεί τις δικές της εφαρμογές για τις πιο συνηθισμένες δυνατότητες, όπως αυτή για την αναπαραγωγή μουσικής, που έχει σημαντικά καλύτερη εμφάνιση, και πολύ περισσότερες δυνατότητες από το Google Play Music.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την συλλογή φωτογραφιών, που προσφέρει πολύ καλύτερη ταξινόμηση αλλά και διαχείριση, ενώ περιέχει και έναν πολύ χρήσιμο editor. Οι δυνατότητες αυτού μάλιστα, είναι αρκετές για σχεδόν κάθε είδους απλή επεξεργασία, σε σημείο που δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να προσθέσει κάποιος κάποια επιπλέον εφαρμογή για αυτό το σκοπό.

Υπάρχουν όμως και μερικά πολύ χρήσιμα εργαλεία, όπως αυτό της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του περιεχομένου από ολόκληρη τη συσκευή, ώστε να μην κινδυνεύει να χάσει τα πολύτιμα αρχεία του ο ιδιοκτήτης του P30.

Όπως και η εφαρμογή με την ονομασία Phone Clone, που μεταφέρει στο P30 όλα τα περιεχόμενα και πολλά από τα δεδομένα της προηγούμενης συσκευής του ιδιοκτήτη του, κάνοντας τη «μετάβαση» σε αυτό ακόμα πιο εύκολη.

Συνολικά το EMUI 9.1 αποτελεί την προφανώς καλύτερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της Huawei μέχρι και σήμερα. Σε κάθε νεότερη έκδοση, η εταιρεία κάνει πλέον μικρές προσθήκες και διορθώσεις στα σημεία που αυτό είναι απαραίτητο, ώστε να το κάνει ακόμα πιο χρήσιμο στην καθημερινότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights