Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A40 Review : Ένα ακόμα σωστό βήμα
galaxy a40

Samsung Galaxy A40 Review : Ένα ακόμα σωστό βήμα

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το Galaxy A40 συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση της εταιρείας να χρησιμοποιεί δικούς της επεξεργαστές στην μεσαία κατηγορία τιμής. Ο Exynos 7904 συγκεκριμένα, είναι μια ελάχιστα χαμηλότερης απόδοσης έκδοση του Exynos 7885 που μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν «ικανοποιητική» για σημαντικά πιο ακριβές συσκευές όπως το Galaxy A7 και το Α8 του 2018.

Ο Exynos 7904 (όπως και ο 7885) χρησιμοποιεί μια ασυνήθιστη διάταξη από 6 πυρήνες Α-53 και … δύο μόνο ισχυρότερους Α-73 της ARM. Ο χρονισμός τους είναι στο 1.77 GHz για τους Α-73 και στο 1.6 GHz για τους μικρότερους Α-53. Η μικρή μείωση στον χρονισμό, είναι και η μοναδική ουσιαστική διαφορά με τον Exynos 7885.

Το OneUI γραφικό περιβάλλον της Samsung είναι σημαντικά βελτιωμένο σε πραγματική απόδοση, κάτι που βοηθάει το Galaxy A40 να είναι και αυτό με τη σειρά του ιδιαίτερα καλό σε ταχύτητα. Για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής του, έχει την απόκριση που περιμένει κανείς, και δεν έχει τα κολλήματα που πιθανόν να παρουσιάζαν παλαιότερες συσκευές της εταιρείας σε αυτά τα χρήματα.

Η βασική και μοναδική έκδοση του Smartphone που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας, έχει 4GB μνήμης RAM, που σε κάθε περίπτωση είναι ικανοποιητικά για κάθε είδους χρήση. Σε αυτή την κατηγορία, είναι «άδικό» να περιμένει κανείς από το Smartphone απόδοση όταν οι ανοιχτές εφαρμογές είναι υπερβολικά πολλές, και περισσότερες από όσες μπορουν να υποστηρίξουν αυτά τα 4GB RAM.

Στην παραγωγή γραφικών, η Mali G71 έρχεται σε έκδοση με 2 μονάδες επεξεργασίας, που είναι απλά ικανοποιητικές σε πραγματική απόδοση. Το Galaxy A40 Καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις του γραφικού περιβάλλοντος στην ανάλυση της οθόνης του, και μόνο κάποια πιο απαιτητικά παιχνίδια δείχνουν ότι η Mali G71 σε αυτή τη διάταξη είναι μια οικονομική λύση.

Τέλος, για τον αποθηκευτικό χώρο έχουμε μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη από τη Samsung, αφού το Galaxy A40 έρχεται με 64GB ονομαστικά, από τα οποία περίπου 52 είναι πραγματικά διαθέσιμα προς χρήση.

Η Samsung αντιλαμβάνεται εδώ τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, και η υποδοχή για την κάρτα μνήμης είναι ξεχωριστή από αυτές για τις δύο SIM. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατή η ταυτόχρονη χρήση και των τριών, κάτι ιδιαίτερα θετικό σε κάθε περίπτωση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

4 σχολια

ΑΝΤΩΝΗΣ 04/05/2019 - 15:40

Τι εχει γινει με το review του xperia L3; Το εχω δει δαν ανακοινωση αλλα περιμενω ακομη το review.

Reply
Kostas Gliatiotis 04/05/2019 - 16:52

Καλησπέρα !

Υπήρξε μια καθυστέρηση στην δοκιμή της συσκευής, για λόγους που δεν είχαμε την δυνατότητα να αποφύγουμε. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το review του και θα δημοσιευθεί μαζί με αυτό για το Xperia 10 Plus. Συγνώμη για την καθυστέρηση 🙂

Reply
ΑΝΤΩΝΗΣ 04/05/2019 - 19:37

Οκ ευχαριστω πολυ!!!!!

Reply
Akis 09/06/2019 - 11:46

Πολύ καλό review. Συγχαρητήρια!

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights