Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A40 Review : Ένα ακόμα σωστό βήμα
galaxy a40

Samsung Galaxy A40 Review : Ένα ακόμα σωστό βήμα

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Η Samsung χρειάστηκε αρκετά χρόνια μέχρι να «καταφέρει» να σχεδιάσει ένα γραφικό περιβάλλον που να είναι αντίστοιχο των δυνατοτήτων που έχουν οι συσκευές της. Το OneUI είναι η καλύτερη απόδειξη πλέον ότι η εταιρεία έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος της, αφού είναι ταυτόχρονα ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, αλλά και πολύ σωστά σχεδιασμένο σε εμφάνιση και λογική δομή.

Φυσικά, κάτω από το OneUI βρίσκεται το Anrdoid 9 Pie της Google, αφού μέχρι και αυτή τη στιγμή η εταιρεία δεν έχει κάνει ακόμα διαθέσιμη κάποια νεότερη έκδοση του λειτουργικου της συστήματος.

Η Samsung έχει αυξήσει σημαντικά τις επιλογές παραμετροποίησης του OneUI, προκειμένου ο κάθε χρήστης να μπορεί να το φέρει ακριβώς στα μέτρα του.

Η Samsung έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην ευκολία χρήσης του OneUI, και ειδικά στη χρήση με το ένα μόνο χέρι. Το γραφικό περιβάλλον είναι σχεδιασμένο να προβάλει στο κάτω μέρος της οθόνης τα γραφικά στοιχεία που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης, ώστε να είναι πιο εύκολο να τα φτάσει με το ένα χέρι.

Φυσικά, πάντα υπάρχουν οι επιπλέον εφαρμογές της Samsung που αυξάνουν την λειτουργικότητα του Galaxy A40, και του προσθέτουν και επιπλέον δυνατότητες.

Η εφαρμογή της «Συλλογής» φωτογραφιών και βίντεο γίνεται καλύτερη σε κάθε νέα έκδοση της, και η εμφάνιση και η δομή στο OneUI είναι η καλύτερη με διαφορά μέχρι σήμερα. Είναι γνωστό ότι προτιμούμε τις εφαρμογές του κάθε κατασκευαστή σε σύγκριση με το μέχρι και σήμερα ιδιαίτερα «φτωχό» Google Photos.

Αντίστοιχα και η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων προσφέρει επιπλέον επιλογές σε σύγκριση με την εφαρμογή που πλέον έχει προσθέσει και η Google στην Stock έκδοση του Android. Μάλιστα ο χρήστης μπορεί να συνδέσει τον Google λογαριασμό του, αλλά και το Samsung account του, και να βλέπει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην κάθε μια από τις Online αυτές υπηρεσίες.

Είναι ιδιαίτερα θετικό για τη Samsung να προσφέρει ένα τόσο σωστά σχεδιασμένο και λειτουργικό γραφικό περιβάλλον σε ένα Smartphone της κατηγορίας τιμής του Galaxy A40. Υπάρχουν ακόμα κάποιες εταιρείες του ανταγωνισμού που σε αυτά τα χρήματα δεν προσφέρουν ότι νεότερο έχουν διαθέσιμο σε ακριβότερες συσκευές τους, και είναι ευχάριστο που η Samsung δεν το κάνει αυτό πλέον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

4 σχολια

ΑΝΤΩΝΗΣ 04/05/2019 - 15:40

Τι εχει γινει με το review του xperia L3; Το εχω δει δαν ανακοινωση αλλα περιμενω ακομη το review.

Reply
Kostas Gliatiotis 04/05/2019 - 16:52

Καλησπέρα !

Υπήρξε μια καθυστέρηση στην δοκιμή της συσκευής, για λόγους που δεν είχαμε την δυνατότητα να αποφύγουμε. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το review του και θα δημοσιευθεί μαζί με αυτό για το Xperia 10 Plus. Συγνώμη για την καθυστέρηση 🙂

Reply
ΑΝΤΩΝΗΣ 04/05/2019 - 19:37

Οκ ευχαριστω πολυ!!!!!

Reply
Akis 09/06/2019 - 11:46

Πολύ καλό review. Συγχαρητήρια!

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights