Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Lite Review : Η κορυφή στη μεσαία κατηγορία
p30 lite

Huawei P30 Lite Review : Η κορυφή στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Για την οθόνη του P30 Lite η εταιρεία έχει επιλέξει προφανώς ένα LCD Panel, αφού σε αυτη την κατηγορία ακόμα δεν θεωρείται δεδομένη αλλά ούτε και διαδεδομένη, η χρήση μιας AMOLED Οθόνης. Η διαγώνιος των 6.15 ιντσών, σε μια συσκευή με τόσο περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις, είναι η ιδανική ανάμεσα σε άνεση στην προβολή, και συνολικο μέγεθος. Τεχνικά τώρα, η ανάλυση είναι στα 2340 x 1080 pixels, όσο ακριβώς δηλαδή και στα δύο ακριβότερα P30 και P30 Pro. Αυτό «μεταφράζεται» σε πυκνότητα 415 pixels ανά ίντσα, που κάνει την οθόνη και ιδιαίτερα ποιοτική σε εμφάνιση περιεχομένου.

p30 lite

Η απόδοση της τώρα, είναι κοντά στο όριο του τι μπορεί να πετύχει ένα LCD Panel, ακόμα και σε σύγκριση με σημαντικά ακριβότερες συσκευές του ανταγωνισμού. Τα πάντα παρουσιάζονται με έντονα και ζωντανά χρώματα, που φτάνουν την οθόνη στο «όριο» του τι μπορεί να πετύχει αυτό το Panel χωρίς να εμφανίσει ενοχλητικές αλλοιώσεις.

Στο μενού των ρυθμίσεων υπάρχει πάντα η επιλογή προσαρμογής της χρωματικής απόδοσης, ακόμα και για αυτούς που θέλουν κάτι πιο έντονο, αλλά και για αυτούς που επιθυμούν μια πιο «ήπια» χρωματική παλέτα. Η επιλογή της Huawei στην… εργοστασιακή ρύθμιση, είναι κατά τη γνώμη μας ο καλύτερος συνδυασμός όμορφης απεικόνισης χωρίς να κουράζεται ο ιδιοκτήτης του P30 Lite.

Τέλος, οι γωνίες θέασης είναι εντυπωσιακές, με την χρωματική αλλοίωση να είναι ελάχιστη, και αυτό μόνο σε πολύ έντονα χρώματα. Μάλιστα εδώ μας άρεσε ιδιαίτερα και η απόδοση της οθόνης κάτω από το φως του ήλιου, ακόμα και σε ημέρες με έντονο φωτισμό, τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι στη χώρα μας.

p30 lite

Συνολικά, η εταιρεία έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή στην οθόνη του P30 Lite, με ένα Panel που καλύπτει με χαρακτηριστική άνεση τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο «δυσκολων» υποψήφιων αγοραστών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights