Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Lite Review : Η κορυφή στη μεσαία κατηγορία
p30 lite

Huawei P30 Lite Review : Η κορυφή στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος το P30 Lite να μην συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση που έχει στον τομέα της μπαταρίας η Huawei, και μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι το καταφέρνει με σχετική άνεση.

Η χωρητικότητα των 3.340 mAh είναι μικρότερη από ότι στα δύο ακριβοτερα P30, χωρίς όμως να είναι μικρή για την κατηγορία που ανήκει σαν συσκευή. Το EMUI φημίζεται άλλωστε και αυτό για τον τρόπο που διαχειρίζεται πολύ σωστά τους πόρους του συστήματος προκειμένου να περιορίζει όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση μπαταρίας.

Είναι γεγονός ότι για να το κάνει αυτό, περιορίζει και τις εφαρμογές που τρέχουν μονίμως στο παρασκήνιο, και αφήνει ελεύθερες μόνο αυτές που έχει «μάθει» ότι ο ιδιοκτήτης του P30 Lite θέλει όντως να χρησιμοποιεί συνέχεια. Η διαδικασία αυτή απαιτεί μερικές ημέρες… εκμάθησης, και είναι γεγονός ότι σε αυτό το διάστημα μερικές φορές κάποιες εφαρμογές μπορεί να χάσουν μερικές ειδοποιήσεις.

Ακόμα και έτσι όμως, το αποτέλεσμα όταν τελικά το λειτουργικό σύστημα «μάθει» τις συνήθειες του χρήστη, είναι πολύ κοντά στο άριστο για αυτό το μέγεθος μπαταρίας.

Το P30 Lite έρχεται και αυτό πλέον στον κόσμο της USB type-C θύρας επικοινωνίας, που προσφέρει εκτός των άλλων και ταχεία φόρτιση, για πρωτη φορά στην Lite έκδοση των συσκευών της σειράς.

Συμπέρασμα.

Η Huawei προφανώς γνωρίζει ότι δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τα δύο κορυφαία P30 και P30 Pro. Για αυτό ακριβώς το αγοραστικό κοινό, η εταιρεία έχει κάνει μια «επιλογή» των σημαντικότερων χαρακτηριστικών ή καλύτερα αυτών που όντως είναι απαραίτητα στον μέσο χρήστη που θέλει μια πιο οικονομική πρόταση.

Το P30 Lite λοιπόν έχει μια πολύ καλή οθόνη, κορυφαία για LCD panel, μια κάμερα με υψηλή ανάλυση που ξεπερνάει με άνεση τον μέσο όρο σε αυτή την κατηγορία, και επιδόσεις αντάξιες κορυφαίων Smarthones της προηγούμενης χρονιάς. Όλα αυτά σε ένα εντυπωσιακά πολυτελές… περίβλημα, κατασκευασμένο από τα ίδια ακριβώς υλικά με τα ακριβότερα αδέρφια του, και αντίστοιχα όμορφη και ξεχωριστή εμφάνις.

Προφανώς λοιπόν, και το P30 Lite είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία του, και μια που θα «δυσκολέψει» τον ανταγωνισμό που δεν έχει να προσφέρει κάτι αντίστοιχο σε όλους τους τομείς.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights