Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia 10 Plus Review : Διαφορετικό αλλά πρακτικό
Xperia 10 plus

Sony Xperia 10 Plus Review : Διαφορετικό αλλά πρακτικό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στον τομέα της μπαταρίας η Sony mobile έχει κάνει μια «περίεργη» επιλογή, αφού η χωρητικότητα των 3.000 mAh είναι μικρότερη από αυτή που μπορεί θεωρητικά να «χωρέσει» σε ένα Smartphone με τις διαστάσεις του Xperia 10 Plus.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία έχει μια πολύ καλή παράδοση στο να πετυχαίνει καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας, με τον σωστό έλεγχο και την διαχείριση ενέργειας από το λειτουργικό σύστημα.

Το Xperia 10 Plus εκμεταλλεύεται τις βελτιώσεις που έχει το Android 9 Pie σε αυτόν τον τομέα, αφού το λειτουργικό σύστημα παρακολουθεί εντατικά πλέον τις εφαρμογές που τρέχουν συνεχώς, και τις περιορίζει μόνο σε αυτές που θέλει ο χρήστης όντως να δουλεύει στην καθημερινότητα του.

Μαζί με τις βελτιώσεις που φέρνει το Android 9 Pie, η Sony έχει εδώ και χρόνια τις δικές της επιπλέον δυνατότητες, όπως το Stamina Mode αλλά και οι ενημερώσεις για εφαρμογές που καταναλώνουν υπερβολικά ποσά ενέργειας.

Το Xperia 10 Plus έχει μια USB Type –C θύρα επικοινωνίας στο κάτω μέρος του, ενώ υποστηρίζει και ταχεία φόρτιση μέσω του Quick Charge προτύπου της Qualcomm. To «παράδοξο» εδώ είναι ότι στην συσκευασία δεν υπάρχει αντίστοιχος ταχυφορτιστής, και αν θέλει ο ιδιοκτήτης του να εκμεταλλευτεί την ταχεία φόρτιση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει έναν διαφορετικό φορτιστή.

Συμπέρασμα.

Το Xperia 10 Plus συνεχίζει την παράδοση της Sony Mobile στο να προσφέρει συσκευές που διαφέρουν από τον ανταγωνισμό τους. Το ότι διαφέρει από τις υπόλοιπες συσκευές δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι καλύτερο από αυτές, το ευχάριστο όμως είναι ότι δεν είναι και χειρότερο, σε κανέναν από τους σημαντικούς τομείς.

Το αν κάποιος χρειάζεται ή θέλει την οθόνη με την 21:9 αναλογία πλευρών είναι ένα σοβαρό ερώτημα, όμως δεν παύει να είναι γεγονός ότι είναι μια χρήσιμη διαφορά στην αναπαραωγή ταινιών και βίντεο που είναι γυρισμένα σε αυτή τη διάσταση. Ουσιαστικά όμως το Xperia 10 Plus είναι ένα ιδιαίτερα ικανό Smartphone και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, ακόμα και σε κάποιους που η εταιρεία τα τελευταία χρόνια είχε αρχίσει να μένει πίσω σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό της.

Σε κάθε περίπτωση, θα θέλαμε το Smartphone να έχει μια επιτυχημένη πορεία στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά, προκειμένου στο μέλλον η εταιρεία να συνεχίσει να κατασκευάζει ενδιαφέρουσες συσκευές σαν και αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights