Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia 10 Plus Review : Διαφορετικό αλλά πρακτικό
Xperia 10 plus

Sony Xperia 10 Plus Review : Διαφορετικό αλλά πρακτικό

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Στον τομέα της κάμερας θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Sony mobile προσφέρει απλά ότι  θεωρείται πλέον απλά «απαραίτητο» στην κατηγορία που ανήκει το Xperia 10 Plus. Η βασική του κάμερα έχει ανάλυση 12ΜΡ, και είναι μια από τις σπάνιες περιπτωσεις, που έχει και έναν φακό με ένα «φωτεινό» διάφραγμα f/1.8. Η δεύτερη κάμερα έχει χαμηλότερη ανάλυση στα 8ΜΡ, που είναι ουσιαστικά και η χαμηλότερη αποδεκτή σε αυτή την κατηγορία τιμής. Έχει ένα διαφορετικό τηλεφακό μπροστά από τον αισθητήρα της, που προσφέρει 2Χ οπτικό zoom.

Η απόδοση τώρα σε πραγματικές συνθήκες, είναι ευχάριστα βελτιωμένη σε σύγκριση με αυτό που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία σε αυτά τα χρήματα. Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει στις περισσότερες περιπτώσεις το Xperia 10 Plus είναι περισσότερο από απλά αποδεκτές. Το επίπεδο λεπτομέρειας τους είναι κορυφαίο, ενώ και το χρωματικό εύρος είναι σημαντικά βελτιωμένο.

Θα θέλαμε από τη Sony Mobile να ακολουθήσει την τάση της εποχής, που θέλει τις κάμερες των Smartphones να αναγνωρίζουν το αντικείμενο της φωτογραφίας και να προσαρμόζουν την χρωματική τους απόδοση ανάλογα. Παρόλα αυτά, το Xperia 10 Plus μπορεί να αναγνωρίσει έστω τις συνθήκες που βγαίνει μια φωτογραφία, και να κάνει κάποιες προσαρμογές, όπως στην ταχύτητα του κλείστρου, όταν ανιχνεύει ότι προσπαθούμε να φωτογραφίσουμε ένα κινούμενο αντικείμενο.

Η δεύτερη κάμερα τώρα, λόγω και της χαμηλότερης ανάλυσης της, είναι λιγότερο χρήσιμη πρακτικά, και εξυπηρετεί οριακά τον λόγο ύπαρξης της. Αυτο που μας άρεσε εδώ, είναι ότι οι φωτογραφίες δεν διαφέρουν χρωματικά από αυτές τις βασικής κάμερας, ένα σημαντικό μειονέκτημα σε πολλές συσκευές του ανταγωνισμού του Xperia 10 Plus.

Για την φωτογράφιση σε χαμηλό φωτισμό τώρα, το Xperia 10 Plus δεν προσφέρει κάποιο ξεχωριστό Night Mode, και αυτός είναι ένας ακόμα τομέας που θα θέλαμε από την εταιρεία να βελτιώσει στο μέλλον ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική.

Οι φωτογραφίες εκμεταλλεύονται στο επακρο παρόλα αυτά την καλή απόδοση του f/1.8 διαφράγματος της βασικής κάμερας, ενώ και το φυσικό μέγεθος του αισθητήρα όπως και η ποιότητα του, βοηθούν στην λήψη φωτογραφιών με αρκετά καλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου.

Για την εγγραφή βίντεο, πρέπει να αναγνωρίσουμε στην Sony Mobile ότι προσφέρει το 4κ σαν την μέγιστη διαθέσιμη ανάλυση. Μάλιστα, το Xperia 10 Plus μπορεί να γράψει βίντεο  και σε αναλογία 21:9, το οποίο παρότι έχει λίγο πιο περιορισμένο πλάνο, φαίνεται όντως πιο «εντυπωσιακό» στην οθόνη του που έχει την ίδια αναλογία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights